|
M.Schumacher
|
 |
« -: November 10, 2008, 12:23:56 pm » |
|
hahahhaha qko a
|
|
|
|
« Последна редакция: November 10, 2008, 12:55:33 pm от Flora »
|
Активен
|
Ще ни липсваш шампионе. Формула 1 никога няма да е същата без теб! 
|
|
|
foxdie
User
Kaрмa: +1/-3
Неактивен
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #1 -: November 10, 2008, 12:51:28 pm » |
|
Та да питам сега... Това Барак Обама ли е или е Фифти Сент ?
Банкнотата е на 50 цента, а този там мога да го оприлича на нищо друго освен "две очи и две ченета", макар че под него пише Obama...
Иначе е много сполучливо ! Браво
|
|
|
|
« Последна редакция: November 10, 2008, 02:23:44 pm от foxdie »
|
Активен
|
|
|
|
Cyber-shot
V.I.P.
Kaрмa: +14/-10
Неактивен
-=Keep Seeding=-
|
 |
« Отговор #2 -: November 10, 2008, 02:23:16 pm » |
|
наистина така долара изглежда по-яко и по-оригинално! евала на дизайнера му! 
|
|
|
|
|
Активен
|
убий тъпака с мълчание!
|
|
|
krumdelib
SuperUploader
Kaрмa: +21/-29
Неактивен
P2p will never die !!!
|
 |
« Отговор #3 -: November 10, 2008, 02:33:13 pm » |
|
Хахасупер тфа ако го направят оициална банкнота направо се местя да живея USA 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
odnas
SuperUser
Kaрмa: +56/-5
Активен
|
 |
« Отговор #4 -: November 10, 2008, 02:46:58 pm » |
|
как ли ще изглежда на монета??? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bus7eR
SuperUploader
Kaрмa: +1/-1
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #5 -: November 10, 2008, 06:55:16 pm » |
|
 ето още нещо от сорта 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
redman1980
SuperUploader
Kaрмa: +1/-1
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #6 -: November 10, 2008, 11:35:44 pm » |
|
Нищо яко не виждам в това, а и няма какво да се види освен бой на негри в тъмна нощ.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
torrentor
V.I.P.
Kaрмa: +52/-26
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: November 11, 2008, 10:49:36 am » |
|
Един мой приятел казваше "Мразим расизма и мразим негрите", е при мен е обратното - "обичам расизма и негрите".  А сега сериозно. Шаржът с 50-центовата банкното с лице на ехидно хилещ се очорапчен бандит (не на Обама) в честта на истината е и алюзия за младия президент, който не е заслужил съдбата, която му предстои - социално торнадо, подветрено от куха и задлъжняла печатница за долари, неподплътена с реално конвертируеми най-вече материални активи. Ще гърмят банки и ЗПАДове, ще има инфлация и увеличаване на безработицата. Цялото това дръвце ще трябва да хапне и Бараката начело на най-мощната съвременна държава, без да е виновен за подложката, която са му скроили.
|
|
|
|
« Последна редакция: November 11, 2008, 10:52:17 am от torrentor »
|
Активен
|
|
|
|
|
M.Schumacher
|
 |
« Отговор #8 -: November 11, 2008, 12:15:33 pm » |
|
Един мой приятел казваше "Мразим расизма и мразим негрите", е при мен е обратното - "обичам расизма и негрите".  А сега сериозно. Шаржът с 50-центовата банкното с лице на ехидно хилещ се очорапчен бандит (не на Обама) в честта на истината е и алюзия за младия президент, който не е заслужил съдбата, която му предстои - социално торнадо, подветрено от куха и задлъжняла печатница за долари, неподплътена с реално конвертируеми най-вече материални активи. Ще гърмят банки и ЗПАДове, ще има инфлация и увеличаване на безработицата. Цялото това дръвце ще трябва да хапне и Бараката начело на най-мощната съвременна държава, без да е виновен за подложката, която са му скроили. съгласен съм с теб
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
gillmour
|
 |
« Отговор #9 -: November 11, 2008, 01:10:49 pm » |
|
Един мой приятел казваше "Мразим расизма и мразим негрите", е при мен е обратното - "обичам расизма и негрите".  А сега сериозно. Шаржът с 50-центовата банкното с лице на ехидно хилещ се очорапчен бандит (не на Обама) в честта на истината е и алюзия за младия президент, който не е заслужил съдбата, която му предстои - социално торнадо, подветрено от куха и задлъжняла печатница за долари, неподплътена с реално конвертируеми най-вече материални активи. Ще гърмят банки и ЗПАДове, ще има инфлация и увеличаване на безработицата. Цялото това дръвце ще трябва да хапне и Бараката начело на най-мощната съвременна държава, без да е виновен за подложката, която са му скроили. Добре де, но мислиш ли той самия не го знае. Световната конспирация е толкова развита и непонятна. Всеки един захванал се с политика със сигурност изкарва курс за запознаване с историята на конспирацията. Лошото е, че тази дума само я знаем и нямаме представа за какво наистина иде реч. Само си чешем езиците, а в същност истината е съвсем друга. Може и нещата да са много прости, но се съмнявам. А, подигравката с Обама е съвсем нормална. Някой го правят за спорта, други от завист трети защото нямат друга работа, но истината "някъде там" .... Честно казано, аз лично правя ралика между "ром" и "афро-американец". (Това защо ли въобще го написах) 
|
|
|
|
|
Активен
|
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e!
|
|
|
|
M.Schumacher
|
 |
« Отговор #10 -: November 11, 2008, 11:17:42 pm » |
|
az mu se radvam zaradi postignatoto nampomnq mi za David Palmer  )
|
|
|
|
« Последна редакция: November 11, 2008, 11:19:14 pm от M.Schumacher »
|
Активен
|
|
|
|
BAJDOBRI
SuperUser
Kaрмa: +76/-83
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: November 12, 2008, 07:58:24 am » |
|
Аз пък скоро време чух едни версии,за създаване на нов "Американски съюз"-"American union" м/у трите американски държави САЩ,Канада и Мексико(като евентуално в последствие може да има разширение с държави като Пуерто Рико,Куба,Ямайка и т.н.),което ще бъде създадено с цел икономически и политически отпор на Азиатските и Европейски икономики!Също така се говори и за нова "единна" валута- Амеро,която (не знам как) ще замени доларът!Направо фантастично ми прозвуча,но човекът от когото го чух е уважаван от мен специалист в икономиката и похождал по чужбината! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
odnas
SuperUser
Kaрмa: +56/-5
Активен
|
 |
« Отговор #12 -: November 12, 2008, 10:05:40 am » |
|
това което си чул, може да го гледаш в полъха на времето или zeitgeist. на KMPlayer - ми е на - 01.41.51.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
odnas
SuperUser