www.p2pbg.com

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

Автор Тема: Новият долар  (Прочетена 4916 пъти)

0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

M.Schumacher

• Administrator
  • Неактивен Неактивен
  • :Юни 03, 2005, 10:17:37 am
  • Публикации: 1575
  • Торент Клиент: uTorrent
  • Профил в bpoke.com: http://MSchumacher.bpoke.com
    • Ел. поща
Новият долар
« -: Ноември 10, 2008, 12:23:56 pm »
hahahhaha qko a
« Последна редакция: Ноември 10, 2008, 12:55:33 pm от Flora »
Активен
Ти пак си тук, шампионе! Ние те обичаме и ще те следваме навсякъде. Благодарим на теб, Рос Браун и Мерцедес за това чудо!!!
пп: През целият си живот съм бил ферарист ... само едно нещо може да ме направи фен на Мерцедес - това си ТИ

foxdie

• User
  • Неактивен Неактивен
  • :Октомври 25, 2008, 08:22:28 am
  • Публикации: 9
    • Ел. поща
Re: Новият долар
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2008, 12:51:28 pm »
Та да питам сега...
Това Барак Обама ли е или е Фифти Сент ?

Банкнотата е на 50 цента, а този там мога да го оприлича на нищо друго освен "две очи и две ченета", макар че под него пише Obama...

Иначе е много сполучливо !
Браво
« Последна редакция: Ноември 10, 2008, 02:23:44 pm от foxdie »
Активен

Cyber-shot

• Гост
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2008, 02:23:16 pm »
наистина така долара изглежда по-яко и по-оригинално! евала на дизайнера му!  ;D
Активен

krumdelib

• SuperUploader
  • Неактивен Неактивен
  • :Февруари 02, 2008, 02:35:24 pm
  • Публикации: 218
  • P2p will never die !!!
    • Ел. поща
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2008, 02:33:13 pm »
Хахасупер тфа ако го направят оициална банкнота направо се местя да живея USA  :D
Активен

odnas

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
  • :Октомври 17, 2008, 11:15:12 am
  • Публикации: 3518
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2008, 02:46:58 pm »
как ли ще изглежда на монета???  :D
Активен

Bus7eR

• SuperUploader
  • Неактивен Неактивен
  • :Май 24, 2008, 10:31:23 pm
  • Публикации: 2
    • Ел. поща
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2008, 06:55:16 pm »

ето още нещо от сорта  ;D
Активен

redman1980

• SuperUploader
  • Неактивен Неактивен
  • :Март 10, 2008, 12:07:50 pm
  • Публикации: 3
  • GILLA HOUSE
    • Ел. поща
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2008, 11:35:44 pm »
Нищо яко не виждам в това, а и няма какво да се види освен бой на негри в тъмна нощ.
Активен
BRICK  CITY

torrentor

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
  • :Септември 07, 2008, 02:42:14 am
  • Публикации: 209
    • Ел. поща
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2008, 10:49:36 am »
Един мой приятел казваше "Мразим расизма и мразим негрите", е при мен е обратното - "обичам расизма и негрите". ;D А сега сериозно. Шаржът с 50-центовата банкното с лице на ехидно хилещ се очорапчен бандит (не на Обама) в честта на истината е и алюзия за младия президент, който не е заслужил съдбата, която му предстои - социално торнадо, подветрено от куха и задлъжняла печатница за долари, неподплътена с реално конвертируеми най-вече материални активи. Ще гърмят банки и ЗПАДове, ще има инфлация и увеличаване на безработицата. Цялото това дръвце ще трябва да хапне и Бараката начело на най-мощната съвременна държава, без да е виновен за подложката, която са му скроили.
« Последна редакция: Ноември 11, 2008, 10:52:17 am от torrentor »
Активен

M.Schumacher

• Administrator
  • Неактивен Неактивен
    • Ел. поща
« Отговор #8 -: Ноември 11, 2008, 12:15:33 pm »
Един мой приятел казваше "Мразим расизма и мразим негрите", е при мен е обратното - "обичам расизма и негрите". ;D А сега сериозно. Шаржът с 50-центовата банкното с лице на ехидно хилещ се очорапчен бандит (не на Обама) в честта на истината е и алюзия за младия президент, който не е заслужил съдбата, която му предстои - социално торнадо, подветрено от куха и задлъжняла печатница за долари, неподплътена с реално конвертируеми най-вече материални активи. Ще гърмят банки и ЗПАДове, ще има инфлация и увеличаване на безработицата. Цялото това дръвце ще трябва да хапне и Бараката начело на най-мощната съвременна държава, без да е виновен за подложката, която са му скроили.
съгласен съм с теб
Активен
Ти пак си тук, шампионе! Ние те обичаме и ще те следваме навсякъде. Благодарим на теб, Рос Браун и Мерцедес за това чудо!!!
пп: През целият си живот съм бил ферарист ... само едно нещо може да ме направи фен на Мерцедес - това си ТИ

gillmour

• Гост
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2008, 01:10:49 pm »

Добре де, но мислиш ли той самия не го знае. Световната конспирация е толкова развита и непонятна. Всеки един захванал се с политика със сигурност изкарва курс за запознаване с историята на конспирацията. Лошото е, че тази дума само я знаем и нямаме представа за какво наистина иде реч. Само си чешем езиците, а в същност истината е съвсем друга. Може и нещата да са много прости, но се съмнявам.
А, подигравката с Обама е съвсем нормална. Някой го правят за спорта, други от завист трети защото нямат друга работа, но истината "някъде там" ....
Честно казано, аз лично правя ралика между "ром" и "афро-американец". (Това защо ли въобще го написах)
  ???
Активен

M.Schumacher

• Administrator
  • Неактивен Неактивен
    • Ел. поща
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2008, 11:17:42 pm »
az mu se radvam zaradi postignatoto nampomnq mi za David Palmer :))
« Последна редакция: Ноември 11, 2008, 11:19:14 pm от M.Schumacher »
Активен

BAJDOBRI

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
  • :Април 16, 2008, 03:19:15 pm
  • Публикации: 1529
    • Ел. поща
« Отговор #11 -: Ноември 12, 2008, 07:58:24 am »
Аз пък скоро време чух едни версии,за създаване на нов "Американски съюз"-"American union"
м/у трите американски държави САЩ,Канада и Мексико(като евентуално в последствие може да има разширение с държави като Пуерто Рико,Куба,Ямайка и т.н.),което ще бъде създадено с цел икономически и политически отпор на Азиатските и Европейски икономики!Също така се говори и за нова "единна" валута-Амеро,която (не знам как) ще замени доларът!Направо фантастично ми прозвуча,но човекът от когото го чух е уважаван от мен специалист в икономиката и похождал по чужбината!  ;)
Активен

odnas

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #12 -: Ноември 12, 2008, 10:05:40 am »
това което си чул, може да го гледаш в полъха на времето или zeitgeist. на KMPlayer - ми е на - 01.41.51.
Активен

odnas

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #13 -: Ноември 12, 2008, 10:51:33 am »
има и втора част, ноооо, ти си я имаш ;D
Активен

torrentor

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
  • :Септември 07, 2008, 02:42:14 am
  • Публикации: 209
    • Ел. поща
« Отговор #14 -: Ноември 12, 2008, 02:40:39 pm »
Аз пък скоро време чух едни версии,за създаване на нов "Американски съюз"-"American union"
м/у трите американски държави САЩ,Канада и Мексико(като евентуално в последствие може да има разширение с държави като Пуерто Рико,Куба,Ямайка и т.н.),което ще бъде създадено с цел икономически и политически отпор на Азиатските и Европейски икономики!Също така се говори и за нова "единна" валута-Амеро,която (не знам как) ще замени доларът!Направо фантастично ми прозвуча,но човекът от когото го чух е уважаван от мен специалист в икономиката и похождал по чужбината!  ;)

Защо имам чувство за deja vu или за Европейски съюз. :D

+Х=? :D :D :D ;D ???
« Последна редакция: Ноември 12, 2008, 02:45:41 pm от torrentor »
Активен