При мен докараха компютър със подобен проблем:Стара DVD записвачка неработила и един път,но неще да записва DVD ,само CD.опитвах разни варианти със смяна на програми за запис и драйвери.Накрая преинсталирах WINDOWS и всичко си дойде на мястото...
Това според мен е най-доброто и ако така не стане...има кошове за боклук...
Съгласен съм, но на мен не ми помогна.Повтарям-записва си Всякъкви дискова, само дето не иска после да чете DVD-тата :no:
cempak - Махнах си Daemond toos -a и няма резултат.
Gendarmery - за 3-то и 4-то пробвах, вместо 1 по-добре да дам още малко пари и да изпълня 2
Благодаря все пак за съветите.Записъният диск се чете от друг компютър но на мен ми изписва или че е празен, но по-често ми изписва "Windows cannot fead from this disk.The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows.
".Преинсталиръл съм Windowsa, какво ли не правих и като му вкарам някой DVD диск (дори и оригинален)се изписва това съобщение и не го чете.А можете ли да ми дадете съвет (от вашия опит) коя марка DVD записвачка е най-добра? Моята е NEC4551A на годинка и половина(Ако не сте си взимали не си и взимаите).