Колега!
Имам впечатления от Windovs mobile-Предаде ме!.
Отговорил съм по този начин воден от чист алтруизъм.Аз съм ламър и затова ще се доуточня по ламърски.Надявам се Wold този път да ме разбере и да не си мисли ,че се конфронтирам с него защото аз съм най миролюбивия рокажия от тук до?..Добрич.
Факти:
1. Symbian е много.по-бърз
2. Symbian се нуждае от по-малко ресурси
3. Symbian НЕ работи стабилно при повече отворени приловения
4. МАС е най-сигурен макар и бавен
5. Всички mobile OC са още в детската градина
6. Не се е родил още телефон на който можеш да сменяш ОС платформата/не версията/
Въпрос:
Съществува ли джобен компютър?
Изследване:
-свързвам РСто с джобния
-експлорера показва дяловете включително дяловете на джобния
-експлорера не отбелязва системния дял на джобния както на лаптопа
-в джоббния се виждат само неговите три дяла
-при свалено mikroCD -също,освен че липсва mikroCD
-включвам последователно флашки 64GB,16GB,2GB и стик на Globul-1GB/оставам си само с включванията
-Отварям мрежи и виждам всички РСта в мрежата,рутера,принтера,скенера го няма и...„джобния си компютър" с извиненяе
Заключение:
Имаме работеща,,,ОС,имаме драйвери,имаме браусер...имаме драйвер за USB прехвърляне,ток,какви ли не приложения-от пиле мляко чак имаме!Само компютър дето нямаме.А стига ве!!!Нали го държа в ръцете си!
Отговор:
Естественно че съществува,защото при маркетинговото проучване,определен процент клиенти искат да имат джобен компютър.
Аз например искам запалка на телефона си.Ако 50-60 хиляди поискат също,може и да сложат.Даже и пожарогасител ще сложат...и кирка и лопата-в една кутийка под камерата.
Една запалка наистина ще е шик!Удобно.
Като стана въпрос за удобство...купи си удобен телефон-да боравиш с една ръка с него-не да го държиш като самурай-меча си!Това е-нека му кажем истиското име-смартфон и е важно да е сигурен и да работят приложенията.
Цифрите на Wold са красноречиви но не показателни.Все пак ако държиш на тях-юни,юли пазара ще е засипан с 12 мегапиксела,1 GHz и над половин GB ram.
За модата:Имаше мода....GSM в часовник нажипкан.
Дано си купиш така лелеяния телефон и със здраве да го ползваш... и да му се радваш!