аз пък имам друго предложение,да се направи нещо като отдел ретро,където без притеснение че ще обидя някой уплоадер, тъй като имам филми които няма как да се разбере откъде са свалени,мога да качвам,така да се каже отдел за филми с изтекли "авторски,ъплоадерски права".Това ми дойде на ум поради факта ,че сийдвах торенти с давност повече от година, за да поддържам коефициент ,който да ми позволи да свалям това което ми харесва, но напоследък точките ми прогресивно намаляха,което значи, че се толерира ъплоад ,а не сийд!!!!Поради това премахнах сийда и за мое голямо съжаление ,търся алтернативни източници.Моля, опитайте се да подобрите положението и на обикновенните потребители .Апропо ,митичната награда поради която променихте правилата за отчитане на сийда не ме интересува, поради ясната мисъл че ще попадне в хора с възможности (имам предвид време ,хардуер,ентусиазъм по темата и др.)
Помислете ,може нещо от моите мисли да ви хареса ,или пък не и още нещо по темата,един велик човек беше казъл, че изхода от битката зависи от ентусиазма и лоялността на обикновенния човек, останете със здраве.