VW Golf 3 1.9 TDI е много добра кола бащами кара VW Golf 3 1.9 TD,а на мен ми докараха от Германия VW Golf 3 VR6 Kompresor на километраж 360км/ч с пълен ел.пакет,2въздушни възглавници,лети джанти,музика 2000 вата с CD Pioneer,тонколони 2-500W Pioneer и туба 1000W Sony
Ехе,брат ти де си виждал голф с подобен километраж.Да не му е сменян циферблата
.
Сега по темата: Изключително много сам се интересувал въоще за италианските и немските коли.Аз лично от наблюдения и от мнения на хора,който са патили знам,че италианските коли са наистина големи бегачки,имат невероятен вартящ момент и имат вид и то доста добър,но много се чупят.(говорим за в българия)
Немските автомобили не са заложили на бързината,а на устойчивостта(здравината).Конкретно при голф,немците са забравили да подсилят предницата и по наще пътища хората с голф най-много от т'ва патят.
Аз лично сам привърженик на пасат.Широка кола,има хубави екстри,здрава,с евтина подръжка,стабилна на пътя.Говоря за пасат 3-ка и 4-ка.Това е от мен
А на DM|em4o ще го помоля да сложи снимки на тоя голф.Защото не вярвам,верно,може да е VR6 ама все пак.Той двигателя на golf VR6 даже май е от VW Corrado, а такав и 360 не сам виждал.