Здравейте сладуриии отново, пак търся Летете с Росинант ,но този път със английски субтитри Благодаря вииии
Цитат на: voland666 в Януари 11, 2011, 10:20:48 pmЦитат на: voland666 в Януари 11, 2011, 12:45:36 amЦитат на: amesar в Януари 09, 2011, 05:53:19 pmИмам молба за Шотландси боец- всичките му части на двд,иска ми се и децата да го гледат.Предварително благодаря!Ето ви първия филм Шотландски боецОчаквайте скоро и останалите.Шотландски боец 2Шотландски боец 3Шотландски боец 4
Цитат на: voland666 в Януари 11, 2011, 12:45:36 amЦитат на: amesar в Януари 09, 2011, 05:53:19 pmИмам молба за Шотландси боец- всичките му части на двд,иска ми се и децата да го гледат.Предварително благодаря!Ето ви първия филм Шотландски боецОчаквайте скоро и останалите.Шотландски боец 2
Цитат на: amesar в Януари 09, 2011, 05:53:19 pmИмам молба за Шотландси боец- всичките му части на двд,иска ми се и децата да го гледат.Предварително благодаря!Ето ви първия филм Шотландски боецОчаквайте скоро и останалите.
Имам молба за Шотландси боец- всичките му части на двд,иска ми се и децата да го гледат.Предварително благодаря!
Може ли някой да качи филма "Four Christmases" 2009. Никъде го няма, а не е нов
Здравейте, от доста време насам търся ДВД формат на филма Инстинкт с участието на Антъни Хопкинс и Куба Гудинг Младши. Мисля, че филма е от 1999 година. Благодаря.
Paul филма за извънземното,комедия е има го в Пиратите обаче качеството е кофти..ако може де,мерси
Някой може ли да качи на Блу рей или ДВД в сайта филма - The Forgotten/Забравените-Държава : САЩ -Година : 2004 -Режисьор : Джоузеф Рубен -В ролите : Джулиън Мур, Гари Синийз, Доминик Уест, Тод Гарнър, Антъни Едуърдс, Робърт Уисдъм Благодаря!