може някой да ми качи на ДВД x-man всички серий благодаря ви много
Цитат на: lazarelli в Март 07, 2010, 05:02:26 pmТърся филма High Art(1991) с Чеки Карио(Tcheky Karyo) и Питър Койот(Peter Coyote).Възможно е да има и друго име под което е известен този филм - Exposure(1991).Намирам го и под име на испански - La Grande Arte.Засега сам не можах да се справя.Моля отбор Филми за помощ! Заявката ти е готова ето ТУК ,но съжалявам за аудиото на филма !
Търся филма High Art(1991) с Чеки Карио(Tcheky Karyo) и Питър Койот(Peter Coyote).Възможно е да има и друго име под което е известен този филм - Exposure(1991).Намирам го и под име на испански - La Grande Arte.Засега сам не можах да се справя.Моля отбор Филми за помощ! Заявката ти е готова ето ТУК ,но съжалявам за аудиото на филма !
Здравейте. Имам молба за един филм /може преди пак да съм давала заявка,не помня http://www.imdb.com/title/tt0104090/я /,ако някой има възможност / и го има/, моля да го качи .
Re:Заявки към отбор Филми!« Отговор #224 -: Октомври 31, 2009, 10:14:03 am »murky shadows over the gorges go ima v amdb pod imeto xia jiang yiying no ne znam kak da go svala
Моля Ви хора ... има ли някакъв резултат или не?!?Бъдете по благосклони към мен ...моля,моля,моля