Можете да направите(само за Вас разбира се) нещо като програма ,който да засича броя на свалените(качените) торенти и броя на сийдваните.Само така ще се хващат хората,които чийтват.И още нещо:техните имена да се изписват на заглавната страница-да им се смее цели тракер!-_-При първите 2 опита трафикът им да се занулява,а при 3-я-БАН!!!8)8)(Не визирам нито един друг торент-тракер!!!)
Цитат на: stomatologМожете да направите(само за Вас разбира се) нещо като програма ,който да засича броя на свалените(качените) торенти и броя на сийдваните.Само така ще се хващат хората,които чийтват.И още нещо:техните имена да се изписват на заглавната страница-да им се смее цели тракер!-_-При първите 2 опита трафикът им да се занулява,а при 3-я-БАН!!!8)8)(Не визирам нито един друг торент-тракер!!!)нещто не разбрах я обясни по добре какво точно искаш да направя. Имате ново подобрение ако не сте видели изписва ви уникалната титла до името на заглавната страница ( в главата на сайта)
Това се отнася за тези,които чийтват.Така да се хващат.Броя на свалените(качените) и броя на сийдваните торенти.Нещо такова.В процес съм на доизмисляне.По-късно ще дам допълнителни пояснения.А на предложението на mediteranio-прав е БАН+ изтриване,но само БАН си е достатъчен според мен!:lol:
Цитат на: stomatologТова се отнася за тези,които чийтват.Така да се хващат.Броя на свалените(качените) и броя на сийдваните торенти.Нещо такова.В процес съм на доизмисляне.По-късно ще дам допълнителни пояснения.А на предложението на mediteranio-прав е БАН+ изтриване,но само БАН си е достатъчен според мен!:lol:Всеки говори за "за тези,които чийтват". Някой да обясни какво се рабира под думата "чийтвам",защото всеки го разбира различно и много от постовете няма да са адекватни ако не се говори за едно и съшо нещо.
Аз предлагам тези който бъдат хванати да чийтват дирекно да се изтриват от тракера без никакво предопреждение:-/