..... че няма общо с броя на връзките стига да не ги превишиш. Иначе решението на проблема ти се казва Мегалан.
Компютърът ми е скапан .
Цитат на: koko_sexaКомпютърът ми е скапан .Думата е ъпгрейд.Не искаме да живеем в средновековието.
Даааа, много е добре наистина че са тънки дисковете, щото и моите се препълват... вече не знам къде да свалям, определено ще трябва нов :cool:
Цитат на: lazarelliЦитат на: mazko01Даааа, много е добре наистина че са тънки дисковете, щото и моите се препълват... вече не знам къде да свалям, определено ще трябва нов :cool:Само флаш-памет вече - 8GBИмали Домашно кино с УСБ.
Цитат на: mazko01Даааа, много е добре наистина че са тънки дисковете, щото и моите се препълват... вече не знам къде да свалям, определено ще трябва нов :cool:Само флаш-памет вече - 8GB
Цитат на: TRAVELERЦитат на: lazarelliЦитат на: mazko01Даааа, много е добре наистина че са тънки дисковете, щото и моите се препълват... вече не знам къде да свалям, определено ще трябва нов :cool:Само флаш-памет вече - 8GBИмали Домашно кино с УСБ.Има!Но за сега само на Самсунг съм виждал
аз сам малко боса в тази област и затожа питам