И такаа ... време е да посея (seed-na) малко мъдрост и в тази тема.
Влади има торнети от 20 май аз пък имам торенти от както направих сайта
И както той каза някой са изтеглени не 40 - 50, а над 1000 пъти и пак съм единствния сийдър. Ще кажете ми сайта си е твой начи ще сийдваш ..... и сте прави
Сега стига с глупостите. Понеже ние българите сме известни с егоизма и безхаберието си, а мотото ни е "..след мен потоп ... " се налагат накой промени. Както споменах преди време Биг Брадър вече ни наблюдава
Вероятно тогава не разбрахте за какво става дума, вероятно и сега не разбирате, но ето едно неофициално описание на версия 1 на Биг Брадър:
Системата е позната на други места под името Анти Хит Анд Рън. Нека поясня за англоразбиращите, който се чудят защо пък точно това име, че в американското законодателсво hit and run е престъпление, когато удариш с кола някого (кола или човек) и избягаш.
Та системата работи на следния принцип следи потребителите с ранг юзер и когато някой свали нещо започва да отчита колко време го е сийдвал в рамките на една седмица например. И 2 те стойностти се променят в зависимост от желанието на хората който администрират сайта. И когато някой наруши правилата му праща предупреждение.
Сега да обясня какво прави нашия Биг Брадър или подобрен анти хит енд рън. Освен, че следи потребителите той след и всички останали от супер потребители до хората с ранг Босс за следното.В рамките на 7 дни след свалянето дали сте натрупали 30 часа сиид или коефициент на дадения торент по - висок от 1. Основната рзлика обаче е не в това, че ще следи и мен включително, а в наказанията. Когато накой за първи път хит енд рънне получава предупреждение и грозно удивителче до името си в списъка с онлайн потребителите. Когато хит енд рънне за втори път получава още едно предупреждение. На третото вече губи един ранг. След всяко следващо губите по един ранг докато стигнете до Мързелив потребител. След това получавате бан на ип адресът си. Разбирасе както в живота така и тук има изход. Всяко предупреждение може да се премахне незабавно и то много просто. Трябва да качите 3 пъти повече торенти отколкото предупреждения имате. Нека предположим, че имате 4 предупреждения и сте загубили ранг за да се измъкнете от тази позиция трябва да качите 12 торента
Просто нали? Но не забравяйте че Биг Брадър освен свалените следи и качените торенти. Така че за да се спасите ще трябва да спазите горните изисквания и за новокачените от вас торенти.
Какво ще кажете
Големият брат още не фунционира напълно, но в скоро, когато ми остане време ще го донапиша. Чакам мнения!