Flora
sweety_tweety1,всички сме тук да се забавляваме,само,че ние го разбираме по друг начин...Извинявай,но твоето е флуудене и спамене и то тотално!!!!Нищо,че на тебе не ти пука,има хора на които им пука за форума и искат да се забавляват разумно.Всъщност...знаеш ли...прави каквото искаш...не аз се излагам...
Извинявам се за закъснелият отговор...не е защото съм бавноразвиваща.Извинявам се и, че аз отговарям но май съм пряко замесена - Трябва ли моето и нейното забавление да е същото като "вашето"?Кой определя кое е забавно?Това до колкото разбирам, е игра на въпроси...та в този ред на мисли - Защо моите въпроси са флууд и спам , а твоите не са? Да питам за глобалното затопляне ли трябва за да се издигна в очите ти? И защо реши, че ти определяш кое е забавно и кое не е? Ако ти си първоначалника на забавата, ако ти казваш кое е позволено и кое не, ако ти определяш границите и ако за всеки въпрос трябва да се допитваме до теб...ами така си кажи. Възможно е да си възвишен разум, който аз невежата да не знам че трябва да слушам и следвам...
Ако е така то горчиво съжалявам, моля искрено за прошка и се надявам да я получа, защото възвишените хора могат и да прощават.
Ето това е спам, но ти сама го породи, а аз се извинявам на останалите потребители...
А относно играта:не не бих си купила
Има ли тук нравоучители?