Всички се раждаме хора , но да станеш човек е трудно ...Цитат на: blackie в Януари 30, 2010, 11:48:39 pmима и такива, които не можейки да се отделят от сивата тълпа, се лигавят на лидерите Не забравяйте все пак, че това тук е игра и рисувайки се като красавици и атлети, няма как да скриете увисналите си задници и плешиви темета, защото... Взел си се толкова на сериозно , че чак ми се прииска да ти отговоря на лично . Само че не можах да реша към кого да се обърна – към блеки ли ,към звездю ли , или към двете гарги , а защо не и към дамата в червено ама там пък нямам регистрация .Имам една дума за теб – лицемерие , имайки пълното право да ти я кажа защото : Аз не влизам като скрит Аз не крия плешивото си теме и дебелия си задник ( можеш да провериш в “Да се опознаем “) Аз съм сложил лична снимка за аватар и всички знаят как се казвам от къде съм и с какво обичам да се занимавам . Бях тук когато те нямаше , бях тук и когато хукна подир Флора и съм тук като всички останали – за да се забавлявам , в смисъл общуването с хора под каквато и да е форма е много по-добро от гледането на турски сериали . А за теб си мислех като за добър играч , но ти така и не престана да се държиш като путка . Работата е там ,че има два начина да не си путка .Първо да не бъдеш такава и второ – никога да не се поглеждаш през моите очи . (извинявам се на всички за думичката но я ползвам като състояние на духа и ако бях ползвал вагина нямаше да значи същото)Рано или късно Живота винаги ни сблъсква с хора , които могат да направят лайна , дори и от духовната храна , защото ...
има и такива, които не можейки да се отделят от сивата тълпа, се лигавят на лидерите Не забравяйте все пак, че това тук е игра и рисувайки се като красавици и атлети, няма как да скриете увисналите си задници и плешиви темета, защото...