www.p2pbg.com

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

Автор Тема: Хороскопа за деня  (Прочетена 119248 пъти)

0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
Хороскопа за деня 30.10.2009
« Отговор #90 -: Октомври 30, 2009, 07:59:21 am »


ОВЕН

Ще се убедите в правотата на партньора си, без да се налага излишно да се обяснявате. Може да различите добрата перспектива и това улеснява нещата. Ще работите и по утвърждаване на авторитета си на работното място и в условия на конкуренция, като за целта ще покажете нови качества, говорещи за силен характер и висок дух.
ТЕЛЕЦ

С добра организация ще насочите активността на други хора в желана посока и ще работите по реализацията на общите ви задачи. Не пренебрегвайте ничие внимание, ще ви бъде полезно да знаете какво мислят онези, с които прекарвате по-голямата част от деня си заедно. Други ги очакват домашни задължения, които не търпят отлагане.
БЛИЗНАЦИ

С енергия и предприемачески дух ще се посветите на идеите си, голяма част от които имат отношение към финансите ви. Имайки предвид всичко, което би ви помогнало, както и съветите на доброжелателите, ще обедините усилията и работите за постигане на намеренията си. Здравето няма да ви създава проблеми, хранете се здравословно и мислете позитивно.
РАК

Обмисляте промени или сте в процес на реализацията им, но във всички случаи целите по-добри условия за работа и живот. Предпазливи сте при взимането на решения и даване на обещания, и това е обяснимо. Прибързаните действия не са във ваш стил, но и не се бавете прекале-но, за да не изпуснете шанса си.
ЛЪВ

Бъде практични, ако посветите в делата си когото трябва и не отказвате съдействието му, ще имате по-видими резултати. Ползата от това сътрудничество скоро ще я разберете, стига да сте аргументирани и убедителни. Не проявявайте излишен интерес към човек, когото не познавате достатъчно, ще си изгубите времето, а и може да оставите недобро впечатление за себе си.
ДЕВА

Разчитайки на себе си, ще отхвърлите повече работа, отколкото, ако се оставите друг да я свърши. Хора, с които ви свързват не само бизнес-интереси, но и други, по-близки отношения ще потвърдят участието си в предстоящ проект, с което ще ускорите започването му. Ще ви зарадва нечие внимание.
ВЕЗНИ

Объркани сте и това ви пречи да подредите приоритетите си. Много неща ви тежат, но като че ли най-много липсата на внимание от човек, с когото ви свърз-ваха до скоро по-топли чувства. Охлаждането е и по ваша вина, признайте си го и поправете грешката си, докато това все още е възможно.
СКОРПИОН

С много старание ще работите върху нещата, които ви носят настроение в живота. Ще получите желаната финансова подкрепа и без да губите време ще пристъпите към реализация на плановете си. Отговорностите, с които ще се ангажирате ще повишат претенциите ви към по-висока позиция в служебната йерархия напълно основателно.
СТРЕЛЕЦ

Внимателно ще се вглеждате в детайлите и ще търсите и малката възможност, от която да се възползвате в своя подкрепа. Ще се съобразявате основно със себе си, позицията ви е ясна и я следвате безусловно, но внимавайте да не засегнете нечии интереси. Проявете разбиране към проблемите на околните и ще си спестите неодобрението им.
КОЗИРОГ

Съобразявайки се само със себе си, ще влезнете в противоречие с мнението на хора, с които ви се налага да работите и онези, с които живеете. В името на това, което ви свързва правете компромиси, ако не искате да се стигне до раздели. Неизвестността също е фактор, с който трябва да се съобразявате, но не бъдете припрени.
ВОДОЛЕЙ

Това, което търсите го имате, но дали го виждате. Отворете сетивата си и не пречете на онези, които ви обичат да изразят чувствата си към вас. Ще го направят по свой начин, дори може в разрез с представите ви за романтика, но бъдете сигурни в искреността им. Шанс в търсенето на нова работа, а готовността ви за пътуване ще бъде споделена.
РИБИ

Ще се заемете с изпълнението на текущи задачи, а приятната част, която предвиждате ще оставите за следобедните часове и вечерта. Отнесете се с доверие към хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия и отношения. Мечтата ви да пътувате ще ви накара да планирате по-добре следващите дни.
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
Re:Хороскопа за деня 21.09.2009
« Отговор #91 -: Октомври 31, 2009, 06:48:22 am »


ОВЕН

Денят ще ви предложи приятни изненади и свързаните с тях емоции. Служебни или лични, във всички случаи ще ви бъде интересно и няма да скучаете. В случай, че някой или нещо не съвпада с очакванията ви запазете усмивката си. В професионален план ще пристъпите към подготовката на конкретен проект.
ТЕЛЕЦ

По-малко мислете за нещата, които ви създават напрежение и повече се усмихвайте днес. Това ще ви помогне да се съсредоточите върху интересуващите ви теми, като насочите енергията си натам и постигнете повече в начинанията си. Любовта е най-добрия лечител за всяка болка и вдъхновител за себе изяви.
БЛИЗНАЦИ

С желание ще се включите в общи действия, давайки своя дял за постигане на целта ви. Други ще се занимават с подготовка на предстоящите си задачи, търсейки допълнителна информация и хора, с които да ги осъществят. Няма да пренебрегнете разумните предложения и ще се възползвате от идеите им.
РАК

Ще изградите свое мнение по интересуващ ви въпрос, като обогатите информацията си по него и се дистанцирате от онези, които имат користни намерения. Имате знания и опит, за да можете да отсеете истината от полуистината, което ще подобри и настроението ви. Самочувствието ви ще нарасне и с приятели ще споделяте общи идеи.
ЛЪВ

Ще ви занимават въпроси, развръзката на които предстои. Сътрудничеството ви с подходящите хора ще ви изведе по-скоро до позициите, към които се стремите. Използвайте знанията и опита си, а от трудностите не се плашете, справяли сте се с подобни проблеми и преди. Мислете позитивно, има кой да се погрижи за доброто ви настроение днес.
ДЕВА

Срещите ви с нови хора ще се отразят обновяващо на мисленето и добре на работата ви. Ще се обогатите с нови идеи, запознавайки се с чуждия опит и научавайки полезна информация. С основание искате повече от живота, достатъчно се трудите, за да можете да си позволите то-ва, което желаете.
ВЕЗНИ

Бъдете съсредоточени, ако сте зад волана и шофирате. Спазвайте предимство и потиснете агресията, която буди у вас некоректното поведение на колегите ви. Умората при много от вас е на лице, но и за нея има лек. Погрижете се за спокойствието си и не търсете шумните компании. У дома или сред природата, с близки или приятели, ще намерите повече душевно спокойствие.
СКОРПИОН

Ще работите повече от предвиденото, но и като терапия, за да се откъснете от натоварващите ви мисли. Това е добре и защото ще подобрите бюджета си. Покажете благостта на характера си и се усмихвайте по-често. Човек, чието професионално мнение цените ще ви насърчи в подкрепа на едно или друго ваше решение.
СТРЕЛЕЦ

Притесненията ви и най-вече финансовите ще ви подтикнат към обвързването ви с допълнителна работа с цел подобряване на бюджета ви. Не пренебрегвайте и почивката си, емоционалното ви състояние пречи на обективната ви преценка. Компанията на обичани хора ще ви въздейства разтоварващо и ведро.
КОЗИРОГ

Каквито и емоции да ви вълнуват, не допускайте различното мислене на някого да поражда у вас враждебност. Станете по-отстъпчиви и дайте предпочитанията си на занимания, с които да се разтоварвате, а не обратното. Приключите поетите ангажименти, по тях ще ви оценяват. Погрижете се за промяна и на гардероба си, ще ви създаде хубаво настроение.
ВОДОЛЕЙ

В общуванията си днес ще носите настроение с ведрото си излъчване и чаровна усмивка. Чувствайки се свободни и харесвани, ще въздействате, но го правете с добри намерения. С находчивите си идеи ще направите и промени на работното място, от което работата ви ще стане по-ефективна.
РИБИ

Не допускайте умората и стреса да провокират у вас настроения, които да възпрепятстват нормалното ви общуване. Дайте си отдих, за да е ползотворен трудът ви, в противен случай ще преливате от пусто в празно. Семейството и уюта на дома ще ви помогнат да балансирате емоциите си. Известие ще подобри настроението ви, делата ви ще потръгнат.
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
Хороскопа за деня 01.11.2009
« Отговор #92 -: Ноември 01, 2009, 09:01:16 am »
[float=left][/float]

ОВЕН

    Осигурете си повече спокойствие, доколкото това е възможно, за да не ви липсва нищо от нещата, които ви правят успешни и добри. Приятни изненади, които за някои от вас ще са и съдбовни, или свързани с близък човек. За да се чувствате комфортно, ограничете пикантните подправки и алкохола, колкото и да мислите, че не злоупотребявате с тях.

[float=left][/float]

ТЕЛЕЦ

    Изпълнени сте с добри намерения, както за служебните си ангажименти, така и за семейните, което ви прави и по-сговорчиви. Изненади не се предвиждат, ще следвате програмата си и ще работите пълноценно. Не забравяйте, че денят е подходящ и за отдих, близките ви ще са доволни, ако споделите от времето си с тях.

[float=left][/float]

БЛИЗНАЦИ

    Любими занимания и хора ще ви помогнат да се справите със затрудненията си, независимо от естеството им. Дамите ще помислят и за разкрасяването си, като се подложат на подходящите за целта процедури. Разходката също е начин да си починете, особено, когато денят ви минава повече на закрито.

[float=left][/float]

РАК

    Анализирайки изминалите дни, ще търсите решение по въпросите, които ви вълнуват. Направете обективна оценка на перспективите пред себе си и започнете да действате. Хубави известия ще ви мотивират и ще работите, за да направите света около вас по-добър. Развитие и в личен план, за някои това означава подготовка за значимо събитие.

[float=left][/float]

ЛЪВ

    Използвайте мисълта си, за да насочите промените в добра за повече хора полза. Акцентирайте върху нещата, които са близки до вас и на тях отдайте вниманието си днес, там сте силни, познавате ги в детайли и можете да въздействате положително за промяната им, ако считате, че такава е необходима.

[float=left][/float]

ДЕВА

    Ще си помогнете сами, ако забравите за трудностите и умората си, и работите по осъществяване на всичко онова, което считате за важно и неотложно. Материални придобивки и развития в социалната сфера ще ви осигурят част от нещата, които бихте искали да имате. Подгответе се за предстоящо тържество.

[float=left][/float]

ВЕЗНИ

    Повече спокойствие ще ви донесе днес общуването с хора, на които можете да разчитате, които ви зареждат с енергия и поддържат духа ви силен. Изненадайте приятно близък човек с подарък или с друг мил жест на внимание. Натрупаното огорчение трябва да компенсирате с повече хубави емоции и преживявания.

[float=left][/float]

СКОРПИОН

    Направете разбор на задачите си и акцентирайте върху онези, които не търпят отлагане. Може би ще внесете известни корекции, чрез които да ускорите реа-лизацията им. Търсете съветите на близките си или на хора, които познават проблема ви, това може да ви улесни в търсене на правилното решение.

[float=left][/float]

СТРЕЛЕЦ

    Мислете повече за себе си и не отхвърляйте предложение за среща с приятели. Ще споделяте, обсъждате и радвате взаимно на присъствието си. Природата и занимания със спорт също могат да са ви полезни в борбата със стреса. Започнати и недовършени задачи ще ви създават известно притеснение, но ще намерите сили и за тях.

[float=left][/float]

КОЗИРОГ

    Избягвайте нещата, които ви дразнят и отегчават. Търсете близостта на хора със сходни на вашите интереси, това ще ви върне вкуса към живота, изпълни с енергия и подобри мисленето ви. Концерт, развлечения или екскурзия също са вариант за пълноценно използване на времето днес.

[float=left][/float]

ВОДОЛЕЙ

    С цялата си отговорност ще се включите в събитията около вас днес. Служебните въпроси, както и семейните ще занимават голяма част от вас и няма да се щадите за успешното им решаване. Проблемите на роднините няма да ги оставите без внимание, но за предпочитане е да акцентирате върху своите.

[float=left][/float]

РИБИ

    Любовта ще ви обгражда, изпълва с енергия и насърчава за добри прояви. Като посланици на хубави вести, ще се радвате на внимание и нежни чувства. Верни на себе си, няма да се щадите в желанието си да помогнете на повече хора да намерят отговорите, които търсят. Има кой да се погрижи за вас.
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
Хороскопа за деня 02.11.2009
« Отговор #93 -: Ноември 02, 2009, 06:31:10 am »
[float=left][/float] 
    ОВЕН

[justify]Щете или не, ще се наложи да се съобразявате с условията на работното място, а и не само там. Несъответствието между поети ангажименти и свършена работа ще се отрази на възнаграждението ви, ако не вземете мерки и не отстраните навреме пропуските си. Не подценявайте никого и нищо от обкръжението си.[/justify]


[float=right][/float]
ТЕЛЕЦ   

[justify]Позитивното ви отношение към работата и хората, с които общувате днес ще се отрази добре на всички. Ще получите възможност за излизане от положението, в което сте, за това проявете активност и не спирайте в търсенията си. Ще намерите правилното решение в деликатна ситуация, без да се натоварвате емоционално.[/justify]


[float=left][/float]
    БЛИЗНАЦИ

[justify]Ще започнете деня си, отхвърляйки неотложните си ангажименти, като няма да пренебрегнете и творческите си намерения. Практични в подхода си, ще се отнесете с разбиране към различното край вас, с което ще си спечелите симпатии, освен, че ще ви донесе популярност. Неспокойният ви дух поддържа в добра форма сетивата и амбициите ви, и това си личи.[/justify]


[float=right][/float]
РАК   

[justify]Благодарение на опита и полезните си контакти бързо ще напреднете в делата си днес. Ще имате финансови реализации, които ще ви позволят да покриете разплащане по кредити, текущи разходи, както и да изненадате приятно близките си. Не се поддавайте на нечие предизвикателно поведение, запазете спокойствие.[/justify]


[float=left][/float]
    ЛЪВ

[justify]Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.[/justify]


[float=right][/float]
ДЕВА   

[justify]С търпение ще се отнесете към работата си и с показаните умения и добра адаптивност към променените, ще постигнете повече от очакванията си. Деловите и творческите начинания ще са от особена важност, на тях разчитате да попълните бюджета си и да задоволите духовния глад.[/justify]


[float=left][/float]
    ВЕЗНИ

[justify]На работното място са възможни разногласия с колегите, породени от нечии неоправдани действия, което ще се отрази на настроението ви. Ще го преживеете, още повече, че ви предстоят важни дела, на които да се посветите. Близък човек очаква помощта ви, а уговорките с приятели ви подсещат да не губите времето си напразно.[/justify]


[float=right][/float]
СКОРПИОН   

[justify]С поведението и работата си сте показали, че може да се справите с всяко предизвикателство и без излишни емоции ще посрещнете новите си отговорности. Имате причини да сте доволни от себе си и това си личи по самочувствието ви, но не допускайте то да се превърне в причина за раздяла с някого.[/justify]


[float=left][/float]
    СТРЕЛЕЦ

[justify]Успешно приключване на финансова или друга договореност, както и реализация на професионална задача. Има защо да сте доволни от себе си, изпълнени сте с намерения, които поддържат духа и кондицията ви в добра форма. Известие, свързано с нова продукция, очаквана придобивка или ново начало.[/justify]


[float=right][/float]
КОЗИРОГ   

[justify]За много от вас денят се свързва с начало на нова работа или друга, приятна ангажираност, за която сте подготвени. Мотивирани сте да покажете повече от способностите си и ще го направите, въпреки, че е възможно нечие присъствие да не ви се понрави. Получавайки повече яснота по някои от въпросите, стоящи пред вас, ще отпаднат и притесненията ви.[/justify]


[float=left][/float]
    ВОДОЛЕЙ

[justify]Ще ви се предложи да работите върху проект или друга заетост, която ви привлича с възможността да се развивате професионално. Оценявайки добрия си шанс, ще проявите активността си и няма да съжалявате. Желанието ви да сте известни ще ви създаде и неудобства. Ще бъде добре, ако си давате сметка за впечатлението, което оставяте след себе си.[/justify]


[float=right][/float]
РИБИ   

[justify]Времето е сгъстено и ще ви притиска с невъзможността да сте на много места едновременно, но ще се справите. Готовността ви да се ангажирате с повече задачи не е стремеж да бъдете забелязани, а желание да сте полезни, освен, че и в качеството ви на професионалисти бихте свършили работата по-добре.[/justify]
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
Хороскопа за деня 03.11.2009
« Отговор #94 -: Ноември 03, 2009, 08:51:48 am »

ОВЕН

По-забързани, делови и категорични ще бъдете в онези свои действия, към които имате най-голям опит, а също и очаквания. Ще ви бъде по-лесно в постигане на целите днес, ако се успокоите и усмихнете. Така ще предразположите другите към себе си и направите атмосферата по-творческа.


ТЕЛЕЦ

Забързани и делови, ще следвате програмата си, изключвайки се от външни дразнители и неудобствата на живота. Коректни в отношенията си и с подходящ тон ще обсъждате, договаряте и подобрявате условията и работата по конкретни проекти. Ако срещнете нечие неодобрение, не изпадайте в позиция да се обяснявате, а аргументирано изложете тезата си.


БЛИЗНАЦИ

Каквито и усилия да ви струва постигането на целите днес, няма да се щадите. Решени сте да успеете и ще го направите, освобождавайки се от чужди внушения и интереси. Мотивирани сте и ще защитавате позициите си, като ще продължите да търсите най-доброто от това, което ви се предлага.


РАК

Променете виждането си по въпросите, които ви тревожат и ще откриете решение на проблемите. Не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед. С радост ще приемете подкрепата на някого, тя е важна и по други причини. Присъствието му ще ви окуражи и вдъхнови до степен да отключите скрити у себе си качества.


ЛЪВ

Подкрепяни и насърчавани от любимия ви човек, се чувствате по-силни да приемете предизвикателствата. Мотивирани сте да покажете най-доброто от себе си и няма да се щадите, за да го постигнете. Работа с чужденци или в чужбина за някои от вас. Не давайте външен израз на това което ви вълнува, покажете професионализма си.


ДЕВА

С много динамика и вълнение ще преминете през днешния ден. Ще започнете с онези свои и чужди задачи, очакванията и интереса към които са най-големи. Добра вест ще ви подтикне към повече активност в сферата, където сте най-силни и в края на деня ще има какво да ви радва. Заслужили сте го, а и много повече.


ВЕЗНИ

Ако работата ви е свързана и с други хора, не крийте намеренията си и ще спечелите от това всички. Включвайки се активното в задачите, стоящи на дневен ред и с позитивното си мислене няма как да не приключите навреме и да останете доволни. Подготвени сте за новостите и няма да останете изненадани от нищо.


СКОРПИОН

Не подминавайте едно за сметка на друго, за да нямате връщане на по-следващ етап. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност, стига да оцените идеите, които ще ви предложат.


СТРЕЛЕЦ

С различен подход и настроение ще се отнесете към задачите си днес. В интерес на работата и делата ви въобще е да не изпадате в крайности и да мислите положително, така и въздействието върху тях ще е добро. Без да губите вярата в себе си и в доброто, ще намерите подходящите решения на проблемите си.


КОЗИРОГ

Съсредоточени и добросъвестни към работата си и всичко, което присъства около вас, ще елиминирате всяка случайност днес. Професионално ще се отнесете и към интереса на други хора към вас, като не допускате на емоциите да ви влияят. Приятна среща с човек, когото харесвате.


ВОДОЛЕЙ

С хъс и желание ще работите за справяне с трудностите, които възпрепятстват работата ви и в крайна сметка ще успеете. Наред с това ще обърнете внимание и на други не по-малко важни неща, каквито са семейството и нуждите на близките ви. Позволете си повече нежност в отношението си към тях, заслужили са го.


РИБИ

По ваша инициатива ще се състоят срещи с хора, с чиято помощ бихте могли да напреднете в проекта, над който работите. Финансовите ви проблеми ще намерят решението си и ще освободят от енергията ви за работа върху творческите ви идеи. С масажи, спортни занимания или в компанията на любим човек ще се освободите от стреса.
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
Хороскопа за деня 04.11.2009
« Отговор #95 -: Ноември 04, 2009, 09:09:42 am »
[float=left][/float]ОВЕН
По-често ще се вглеждате в хората до себе си и ще обменяте мисли за нещата, които ви вълнуват. Ще създавате нови контакти, които ще ви обогатяват с информация и носят хубави емоции. С делови подход на работното място ще придвижите задачите, които не търпят отлагане, наред с текущите си задължения.


[float=left][/float]ТЕЛЕЦ
Усвояването на нови знания в подкрепа на квалификацията и интересите ви ще върви паралелно с изпълнението на текущите задължения - служебни и лични. Мотивирани сте да се представите добре и да печелите повече, имате всичко от което се нуждаете, за да го постигнете. Ще превърнете в приятели хората, с които имате разногласия и това ще ускори успеха ви.


[float=left][/float]БЛИЗНАЦИ
Правете нещата си с желание и всичко, от което се нуждаете ще дойде при вас. Отделяйте достатъчно грижи за здравето си, то е по-важно от други, които не заслужават прекаленото ви внимание към тях. Усмихнати и добри, ще създавате градивна атмосфера около себе си и ще внасяте повече яснота в намеренията си.


[float=left][/float]РАК
Ще се потопите в динамиката на събитията и усърдно ще работите в подкрепа на всичко добро и градивно, което съзиждате. Бизнесът ще ви възнагради с придобивки, но и не само той. В семейството настъпват промени, водещи към повече осъществени желания. С партньора си ще планирате бъдеща инвестиция или нещо по-лично.


[float=left][/float]ЛЪВ
Ще отбележите ново начало за бизнеса си или друга, обвързваща ви с перспективите си активност. Измежду нещата, които определяте за важни са професионалното ви утвърждаване и личния ви живот. За последното ще се погрижите повече, предвид растящите ви желания. Поява на нов човек в живота ви или подновяване на връзка с вече познат ще придобие по-дълбок смисъл за вас.


[float=left][/float]ДЕВА
Дава се да постигнете с лекота неща, за които сте се подготвяли от дълго време. Започнатото ще ви увлече с перспективата да разкриете в пълнота уменията си, с което ще впечатлявате и печелите. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много.


[float=left][/float]ВЕЗНИ
С началото на професионална задача ще започнете нов период в бизнеса и израстването ви в йерархията. Трудът ви до тук не е бил безполезен, каквито и настроения да е създавал у вас. Ще напредвате бързо, което е могъщ стимул за амбициите ви. В личен план възраждане на една връзка.


[float=left][/float]СКОРПИОН
По-лесно ще намирате изход в създала се ситуация с подкрепата на хората около вас. В тази връзка е добре да изразите задоволството си от тяхната съпричастност, за да не оставите погрешно впечатление за себе си. Запознанство или подновяване на стара връзка ще подобри настроението ви, имате нужда от повече разнообразие.


[float=left][/float]СТРЕЛЕЦ
Служебните ви и лични контакти се нуждаят от обновяване и в тази връзка направете нещо повече от обичайното. Ще изненадате приятно хората около себе си, ако се покажете по-добронамерени в общуването и не избързвате с мнението си, преди да ви бъде поискано такова. Бъдете открити.


[float=left][/float]КОЗИРОГ
Отнесете се с внимание към хората, които се грижат за вас, колкото и да мислите, че това е ясно, те се нуждаят от насърчаване. Ще се справите и с по-трудни задачи днес, желанието ви за изяви е силно и ще работите в тази посока. Следвайте подходящ за здравето ви режим и щадете слабите си места, за да облекчите хроничните си страдания.


[float=left][/float]ВОДОЛЕЙ
Вслушвайки се в желанията си, ще дадете път на творческите си виждания за нещата и ще съумеете да ги приложите в практиката си. Разумни и действени, ще работите, без да се разпилявате в много посоки. Личните проблеми ще решавате в движение и с повече воля ще ги преодолявате.


[float=left][/float]РИБИ
По различни причини няма да оставате безразлични към чуждото внимание и подкрепа. Но както и до сега инициативата ще бъде ваша, с което ще си спечелите допълнителни грижи и вълнения. Вътрешната ви убеденост, че го правите за добро и от сърце говори за духовно израстване.
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
Хороскопа за деня 05.11.2009
« Отговор #96 -: Ноември 05, 2009, 09:00:53 am »
[float=right][/float][justify]С професионален поглед за нещата, над които работите няма да пренебрегвате и предложенията на партньорите си. Вземайки заедно решенията, ще изисквате и поделяне на отговорностите, което е справедливо. Ще подновите интереса си към някого, по лични или служебни причини, но във всички случаи няма да съжалявате.[/justify]

[float=right][/float][justify]Ще отстоявате позициите си така добре, както и се трудите. Разумни и прагматични, ще избегнете подводните течения, с които сте заобиколени и няма да се разочаровате от себе си. Ако прецените, че е уместно бихте могли и да се оттеглите временно от задача, за да си спестите енергията за друга, по-важна.[/justify]

[float=right][/float][justify]Пазете силите и времето си за по-важните неща, не се хабете излишно и без мярка. В този ред на мисли не търсете конфронтация с никой и не пречете на другите да изразят мнението си по общи въпроси. Погрижете се за себе си, като решите собствените си проблеми и не пренебрегвате здравето си.[/justify]

[float=right][/float][justify]Всичко, което преживявате се отразява на хората около вас, за това бъде по-делови и не ги натоварвайте излишно с проблемите си. Спокойните и съдържателни отношения са за предпочитане, пред емоционалните. Развитие на интересуващ ви въпрос, свързан с образованието и квалификацията ви.[/justify]

[float=right][/float][justify]С търпение и такт ще постигнете напредък и вие го знаете, за това потиснете гнева си, ако такъв напира у вас. Събитията днес ще ви зареждат с различно настроение, което ще се отразява на работата ви, но не изпадайте в крайности. Ще имате успехи, ако се погрижите сами за делата си, без да разчитате на други хора.[/justify]

[float=right][/float][justify]Работейки с желание над задачите си, няма как да не останете доволни от свършеното. По-добре от всеки друг знаете това и няма да изневерите на усещането си за нещата. Държанието ви се възприема добре и това е възможност да наложите идеите си. Ще бъде чудесно, ако са и в полза на повече хора.[/justify]

[float=left][/float][justify]Ще се заемете с приключване на нерешени въпроси, които повече не могат да продължават така. В тази връзка ще изразите по-ясно позицията си и ще наложите мнението си, особено в случаите, когато то е решаващо. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място и време или в общият ви бизнес.[/justify]

[float=left][/float][justify]Стремете се към разведряване на обстановката на работното място или в къщи, защото създалата се отразява нездравословно на мислите и поведението ви. В противен случай ще се наложи да помислите за нова работа, а може би и нещо по-драстично. Не така ще се развиват делата на онези, които работят за себе си. Очакват ви добри изненади. Честит празник![/justify]

[float=left][/float][justify]Ще се потрудите повече, но ще изпреварите конкуренцията или поне онези, които смятате за такива. Не губете аргументацията си и по други задачи, защото очакванията към вас са много. По-малко занимавайте близките си със себе си, всеки има своите грижи, за това не ги обременявайте допълнително.[/justify]

[float=left][/float][justify]Обединените ви усили с хората, на които вярвате ще ви донесат по-бързи резултати. Бъдещето на общ проект зависи от финансирането, което ще се подобри от участието на хора с възможности в него. Енергията, с която работите не отслабва вярата ви и това е най-важно сега. Нечия любовта ви придава повече очарование.[/justify]

[float=left][/float][justify]Възможностите ви, базиращи се на труда и връзките ви с влиятелни хора ви отреждат предни позиции. Разработката на идеите и делата ви ще се развиват в желаната посока, като не изключвате трудностите. Реалисти сте и това е важно, защото в нито един момент няма да оставате с погрешни впечатления от някого.[/justify]

[float=left][/float][justify]Ще работите за приключване на започнатите задачи и всички останали, които очакват вниманието ви днес. Със самочувствие ще премерите сили в надпревара с можещите, доказвайки качествата и правото ви да сте сред тях. Приемането на чуждите успехи ви прави чест, но и вашите няма да закъснеят.[/justify]
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
Хороскопа за деня 06.11.2009
« Отговор #97 -: Ноември 06, 2009, 09:24:04 am »
[float=left][/float]
ОВЕН
[justify]Дайте предимство на положителните си мисли, всичко друго ще ви връща назад. Знаете го, но често го забравяте, освен, че е необходимо да вникнете в нещата, които са ви затруднили. Ще постигнете видим резултат, не и без сътрудничеството на хората, с които работите. Вечерта ще има с кого да споделите преживяванията си.[/justify]

[float=left][/float]
ТЕЛЕЦ
[justify]Ще се погрижите да приключите с поетите ангажименти, за да бъдат следващите ви дни по-спокойни. Ще се справите с трудностите, защото умеете да вниквате в проблемите и да ги решавате своевременно, преди да са се задълбочили. Очакват ви успехи в сферата на техниката, рекламата, образованието и изкуството.[/justify]

[float=left][/float]
БЛИЗНАЦИ
[justify]Служебни, семейни или обществени ангажименти ще ви направят по-активни и ще се включите във времето за коректното им изпълнение. Ще изключите случайността, доколкото това е възможно и ще насърчите всяка чужда активност в подкрепа на общата ви цел. Любовта ви дава увереност и сили, кара ви да се усмихвате и да бъдете по-добри.[/justify]

[float=left][/float]
РАК
[justify]Денят не е подходящ за съвместни участия, особено във финансовата сфера, запазете добрите си намерения за по-благоприятно време. Срещи и занимания, в които имате опит ще ви носят повече настроение и успех. Творчески пориви ще ви зареждат с енергия и нови идеи, ако се насочите натам, успехът ви ще е гарантиран.[/justify]

[float=left][/float]
ЛЪВ
[justify]Работата ще ви спори, стига да сте толерантни към другите и не изтъквате заслугите си на всяка цена. Проявете по-голямо доверие към колегите и партньорите си, но и не пропускайте да сверите информацията си с тяхната. В семейството имат нужда от вас, зарадвайте близките си с нещо, което ще им достави настроение.[/justify]

[float=left][/float]
ДЕВА
[justify]Приемете случващото се и ще откриете добра възможност за подобряване на финансовото ви състояние. Готовността ви да работите, без да отлагате задачите си е гаранция за успех, макар и на по-късен етап. Ако работите за себе си, още по-добре. Други ще търсят нови пътища за разработване на идеите си.[/justify]

[float=left][/float]
ВЕЗНИ
[justify]Усеща се умората в края на работната седмица, но не допускайте тя да пречи на взаимоотношенията и работата ви. Направете това, което се очаква от вас, а ако ви стигнат силите и желанието бихте могли и да разнообразите деня си с по-приятни занимания. Ще има с кого да споделите парти, културно мероприятие или друга, развлекателна проява вечерта.[/justify]

[float=left][/float]
СКОРПИОН
[justify]Силни по дух ще вземате решенията си самостоятелно, без това да влияе на отношенията ви с околните. Ще получите добра оценка за работата си и ще станете по-смели в изискванията си, но не за сметка на приетите норми в общуването. Подредете в ред документацията си, възможни са проверки.[/justify]

[float=left][/float]
СТРЕЛЕЦ
[justify]Ще ви занимават въпроси, свързани с имоти, наследство и търговски сделки. Ако не сте професионалисти в съответната област не се колебайте да потърсите съветите на специалисти. Така ще избегнете недоразумения, водещи до загуби. В края на деня ще ви остане време и за по-приятни занимания.[/justify]

[float=left][/float]
КОЗИРОГ
[justify]Далновидните от вас ще се съобразят с даденостите и ще ги използват за нуждите си. Това ще им спести изненади и нежелани ситуации. Бъдете по-внимателни при работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете навреме мерки за безопасността си. Родителите и децата ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях.[/justify]

[float=left][/float]
ВОДОЛЕЙ
[justify]Грижите по дома са част от проявите, с които ще запълните времето си днес. Ангажираността ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Запазете приветливостта си, по излъчването ще ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Часовете на отдих ще споделите с предпочитан човек и няма да съжалявате.[/justify]

[float=left][/float]
РИБИ
[justify]Ще съумеете да защитите интересите си, без да пострада от това достойнството ви. Вътрешната ви убеденост за правилността на нещата е вашият щит срещу атаките на противниците ви. Ако не постигнете веднага желаният резултат, не се отказвайте и продължете, защото успехът днес е с вас.[/justify]
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
Хороскопа за деня 07.11.2009
« Отговор #98 -: Ноември 07, 2009, 06:31:06 am »
[float=left][/float]ОВЕН
[justify]Налице са воля и желание да постигнете намеренията си днес, какво друго ви остава, освен да действате. С повече активност ще успеете. Бъдете сговорчиви с околните, присъствието им е ценно за вас, не се лишавайте от помощта им. Нови придобивки ще ви отведат на желано място, оценете ги и благодарете на съдбата си.[/justify]


[float=left][/float]ТЕЛЕЦ
[justify]Въпреки нуждата си от почивка ще се мобилизирате и свършите предвиденото в програмата си. Помислете за здравето си, което се нуждае от допълнително внимание и грижи. Сезонните неразположения са отслабили имунитета ви и е добре да го подсилите с повече витамини. Следвайте разума си и няма да срещнете непреодолими затруднения.[/justify]


[float=left][/float]БЛИЗНАЦИ
[justify]Съобразете се с желанията на близките си и организирайте заедно изпълнението им. Това ще ви позволи да изпълните поетите ангажименти и не пренебрегвате семейството си. С интелигентното си присъствие печелите доверието на партньорите си, а с налаганите от вас идеи ще направите работата ви по-ефективна.[/justify]


[float=left][/float]РАК
[justify]Отдавайки предпочитание на едно за сметка на друго, ще установите освен липса на време и понижено самочувствие. Не унивайте, нещата ще си дойдат на място. Периодът е труден, но и интересен. Доверието, което изграждате е важно и на по-късен етап ще получите възнаграждение не само за труда, но и за времето, посветено на образованието ви.[/justify]


[float=left][/float]ЛЪВ
[justify]Ще бъдете поставени пред избор на възможности, съдба ви дава шанс да направите най-доброто, на което сте способни. На делова среща ще обменяте мисли, идеи и информация, от които ще се възползвате. Предвид практичната ви насоченост, няма съмнение, че ще намерите време за всичко, което е важно и неотложно за деня.[/justify]


[float=left][/float]ДЕВА
[justify]Отчитайки даденостите и с обективна оценка на събитията, ще приобщите към работата си хора, с които ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си. Възползвайки се от енергията и потенциала им, ще останете доволни, но би било чудесно, ако и те останат доволни. Пътуванията няма да ви затруднят, стига да сте взели мерки за всичко.[/justify]


[float=left][/float]ВЕЗНИ
[justify]С хората от най-близкото си обкръжение ще обсъждат идеи и чертаете планове за реализацията им, сред които и разширяване на бизнеса. Намерете време и за малко отдих, напрежението през седмицата се отразява понижаващо на тонуса и здравето ви. Ако търсите, ще получите отговорите, но не бъдете припрени.[/justify]


[float=left][/float]СКОРПИОН
[justify]Може да подобрите тонуса си и настроението си с време за отдих и релаксиращи процедури. Добре е да сте подготвени за предизвикателствата, които ви предстоят, за това не си налагайте самоограничения в това отношение. Спокойствието ще ви донесе повече, отколкото ако сте припрени и хапливи.[/justify]


[float=left][/float]СТРЕЛЕЦ
[justify]Ако си позволите да съдите или да коментирате, без да сте обективни към хората или събитията, ще влошите атмосферата около вас. Нова информация ще повлияе на избора ви, но преди да пристъпите към него си починете. Нещата ще се подреждат добре за вас, мислете позитивно и дайте път на доброто в живота си.[/justify]


[float=left][/float]КОЗИРОГ
[justify]В старанието си да сте актуални и да отговорите на изискванията, ще следвате промените. В професионален план каквото зависи от вас, го правите, за това и очакванията ви са реални. Занимаващите се с бизнес ще имат реализации днес, не пренебрегвайте и общите проек-ти. Търсенията ви ще продължат, защото има още какво да научите.[/justify]


[float=left][/float]ВОДОЛЕЙ
[justify]Ако отношенията с най-близкото ви обкръжение са такива, какво бихте желали да са – чудесно, но защо сте неудовлетворени тогава. Помислете какво ви липсва и работете за това да го имате. И въобще помислете за промяна. Станете по-търпеливи и зачитайте правото на личен избор, за да не се почувствате изолирани и да съжалявате.[/justify]


[float=left][/float]РИБИ
[justify]Наложете си да изживеете деня си в спокойна атмосфера и занимания, доставящи ви духовна наслада. Може би така си представяте щастието, и ако е това, то може да бъдете щастливи. С отворени сетива за красивото ще изпитате наслада от допира с него. Избягвайте конфликти и търсете разбирателството.[/justify]
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
Хороскопа за деня 08.11.2009
« Отговор #99 -: Ноември 08, 2009, 11:47:46 am »
[float=left][/float]
ОВЕН
[justify]Устойчиви на внушения и силни по дух, оставяте след себе усещане за справедливост и сигурност, от което всички се нуждаят. Това ви издига в позиция на лидери и хора, чиито конструктивни решения се приемат. В личен план ви очакват новости, които ще променят живота ви, правейки го по-приятен и желан.[/justify]

[float=left][/float]
ТЕЛЕЦ
[justify]Натовареността ви е голяма, но не я превръщайте в причина да пренебрегвате хората, които тихо присъстват в живота ви. Станете по-дружелюбни и съпричастни към проблемите на близките си, те очакват това от вас. Ще подобрите атмосферата в дома и на работното място, а приятелите ви ще бъдат емоционална опора, която ще стопли душата ви.[/justify]

[float=left][/float]
БЛИЗНАЦИ
[justify]Потърсете си подходящите начини, чрез които да се поддържате в добра кондиция и сила на духа. Едни от тях са общуването с приятели и допира с природата. Известие, свързано с дома, децата и семейството. Споделете вълненията си по подготовката на предстоящо събитие и ще ви остане повече лично време.[/justify]

[float=left][/float]
РАК
[justify]С повече загриженост и внимание ще се отнесете към неуредените до сега битови и лични проблеми. Това ще ви направи по-активни и мотивирани ще следвате намеренията си. Бизнесът също ще присъства в програмата ви, има задачи, които не търпят отлагане. Ако ви предстои изпит или друга изява, не се притеснявайте, късметът ще е с вас.[/justify]

[float=left][/float]
ЛЪВ
[justify]Предвид собствените си доводи и мисли, ще работите за изпълнение на програмата си, в която са застъпени и защита на чужди интереси. Последното е знак, че разширявате съзнанието си, но условията на живот го изискват. Въздържайте се от семейни спорове, дори и да знаете, че сте прави.[/justify]

[float=left][/float]
ДЕВА
[justify]Ще се занимавате с решаване на чужди проблеми, като не пропускате да припомняте на когото трябва изключителната си заслуга за това. Разбираемо е, но не прекалявайте, за да не изпаднете в само изолация. Среща с приятел ще ви помогне да се отпуснете. Други ще посветят от времето си в самоподготовка или пътуване.[/justify]

[float=left][/float]
ВЕЗНИ
[justify]Повече служебни ангажименти ще присъстват в програмата ви за днес, но по-важно е, че ще приключите в срок започнат проект или друга срочна обвързаност. Няма да съжалявате, възнаграждението ще си струва отдаденото време и труд. Аргументирайте се пред онези, чиито финансови услуги търсите.[/justify]

[float=left][/float]
СКОРПИОН
[justify]Ще се стремите към промяната, очаквайки тя да подобри живота ви и направи по-сигурно бъдещето ви. Всичко зависи от вас, ако не придавате значение на добрите взаимоотношения и правите нещата на инат, не чакайте подобрение. Романтично настроени, ще търсите нечия близост, чието присъствие ви прави по-смели.[/justify]

[float=left][/float]
СТРЕЛЕЦ
[justify]С положителни мисли ще излезете по-бързо от депресията, която ви владее. Животът ви ще се подобри, ако се освободите от инерцията си и потърсите нови начини за развитие. Търсете хората, с които можете да общувате, обсъждайте вълненията си, като им позволите да изразяват и те своите.[/justify]

[float=left][/float]
КОЗИРОГ
[justify]Почивката, от която се нуждаете ще разнообрази деня ви, като го направи по-приятен, а животът ви по-спокоен. Предстоящ проект или очаквано събитие ще ви натоварят допълнително с работа, но днес мислете за себе си. Няма причини да не успеете, стига да сте здрави, за което може да си помогнете и сами.[/justify]

[float=left][/float]
ВОДОЛЕЙ
[justify]Ще си осигурите нужната ви информация, която ще ви позволи повече находчивост в действията. Благодарение и на добри хора ще откриете възможности за развитие и бизнес, от които ще се възползвате. Бъдете естествени и не се чувствайте задължени да говорите само за себе си, огледайте се наоколо.[/justify]

[float=left][/float]
РИБИ
[justify]Говорете по-малко, освен, че ще си спестите енергия и ще елиминирате възможността да останете неразбрани. С положителни мисли ще привличате към себе си добрите сили и няма да ви е трудно в реализация на намеренията ви. Търсете приятелите си, не се затваряйте в себе си, оправдавайки се с различни причини. Ще си бъдете взаимно полезни.[/justify]
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
Хороскопа за деня 09.11.2009
« Отговор #100 -: Ноември 09, 2009, 06:45:28 am »
[float=left][/float] ОВЕН
На всички ще стане ясно, ако все още не е, че имате свое мнение и то е отправната ви точка за всяко действие. Ще следвате целите си без да губите вярата си и като не давате израз на обземащите ви емоции. Въпреки това проявете внимание към партньора си, рискувате да загубите интереса му към себе си.


[float=left][/float] ТЕЛЕЦ
Ще продължите с делата си, като следите за интересите и отстоявате позициите си. Възможни са разминавания между обещания и изпълнения, за някои от които вината може да е и ваша. Каквито и чувства да ви владеят, ще използвате контактите си, като създавате условия за развитие на идеите си.


[float=left][/float] БЛИЗНАЦИ
Смело ще се изправите срещу хора, действащи против вас. Има какво да изясните и ще действате, убедени в правотата си. Предстоят ви победи, но преди това трябва да се свършат много неща. Имате подкрепата на партньорите си, които с готовност ще ви подадат ръка и ще направят деня ви по-лек и спокоен.


[float=left][/float] РАК
Акуратно ще се заемете с поизостаналите си дела, като отхвърлите всеки опит да ви бъде въздействано против волята. Ще работите и за подобряване на условията ви на работа и в бита. Развитието на интересуващ ви въпрос ще засили активността ви в конкретна посока, което за някои е свързано с образованието и повишаване на квалификацията им.


[float=left][/float] ЛЪВ
Започнатото през последните дни ще продължи и днес, на първо място всичко, свързано с бизнеса и квалификацията ви. С обмисляните подобрения ще облекчите работата си и ще ускорите сроковете по приключване на текущите задачи. Гледайте на затрудненията, като на предизвикателство за справяне с кризата.


[float=left][/float] ДЕВА
Благоприятно развитие на интересуващ ви въпрос ще ви направи по-сговорчиви и с настроение ще работите по задачите си. Почти при всички от знака ще се забележи подем, изразяващ се в реализация на проекти и осъществяване на скрити желания. Отнесете се отговорно към здравето си и вземете мерки да избегнете грипа.


[float=left][/float] ВЕЗНИ
В делата си заложете на опита и знанията си, каквито и да са, ще са ви от полза. Убедено ще отстоявате позициите си по дискутирани въпроси и в случаите, когато срещнете открита враждебност. Ще отбележите финансови реализации или поне подобряване на семейния бюджет. Среща с приятели.


[float=left][/float] СКОРПИОН
Покажете широко скроената си природа и бъдете щедри към онези, които нямат вашите възможности. Съдбата ще ви възнагради и ще се радвате на повече споделена обич и внимание. По-лесно ще печелите оферти и доверие, което изразено в поръчки ще ви носи добри доходи. Задълбочаване на отношенията с някого.


[float=left][/float] СТРЕЛЕЦ
Издръжливостта ви ще бъде подложена на изпитание. Ако срещнете неразбиране или незаинтересованост към вас и делата ви, не изпадайте в крайности на духа, имате сили и ще се справите. Финансите ви ще следват темпото ви на натовареност и в края на деня ще се поздравите с по-добри доходи.[float=left][/float] КОЗИРОГ
Ще ви бъде по-леко и спокойно, ако споделяте с близките си проблемите, стоящи пред вас. В стремежа си да не ги натоварвате допълнително им спестявате от грижите си и в последствие се чудите, защо оставате неразбрани. Професионална среща и включване в общ проект са част от приятните развития, към които се стремите.


[float=left][/float] ВОДОЛЕЙ
С изпълнение на поетите ангажименти и лични задачи ще преминете през по-голямата част от деня. Други ще имат срещи, делови и лични, но във всички случаи полезни. Запознанствата ще ви носят емоции, стига да ги подчините на желанията и стремежите си. Търсещите работа имат шанс за намиране, стига да са по-целеустремени.


[float=left][/float] РИБИ
Включвайки се адекватно в събитията покрай вас, ще се покажете в добра светлина – професионална и в общуванията си. С идеите си ще привлечете вниманието на хората с власт и резултатите няма да се забавят. Много хора ще се обедините в подкрепа на правата си, имате основание и ще бъдете чути.
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
Хороскопа за деня 10.11.2009
« Отговор #101 -: Ноември 10, 2009, 07:10:53 am »
[float=left][/float]ОВЕН
[justify]Интелигентни и пробудени, ще насочвате мисленето на много хора в посока на интересите им. Започващите процеси изискват устойчивост на всички нива, за това хармонизирайте действията помежду си. Можете да се справите с всяко предизвикателство, нито за миг не губете вярата си.[/justify][float=left][/float]ТЕЛЕЦ
[justify]Ще свършите голям обем от работа днес благодарение на труда и упорството си. При договаряне на условия от взаимен интерес не налагайте мнението си безусловно, дайте право и на другата страна да каже своето. Но имайте предвид, че също така са възможни и загуби, на доверие, позиции, собственост и др.[/justify][float=left][/float]БЛИЗНАЦИ
[justify]В много посоки ще разгърнете силите си днес, предвид разностранните ви интереси и сфери на влияние. Родени лидери, няма да се огънете пред трудностите и ще работите за постигане на целите си, каквито и усилия да ви струва това. Подобряване на финансовото положение и добри перспективи за обучение пред други от вас.[/justify][float=left][/float]РАК
[justify]С вътрешна убеденост ще пристъпвате към работата си и към всичко, което подхранва самочувствието ви. Партньорските взаимоотношения откриват възможности пред вас, освен за повишаване на опита и за подобряване на финансите ви. Не оставяйте на заден план здравето си, при някои от вас то се нуждае от допълнителни грижи, особено в тези условия.[/justify][float=left][/float]ЛЪВ
[justify]Започвате нова задача или друга, интересна и обещаваща заетост, с възможности за развитие. Участието ви в общи начинания ще направи възможно ускоряването и на друг проект, свързан с недвижимост и чужди инвестиции. Бъдете толерантни към хората, които не споделят мнението ви и почерпете от опита им.[/justify][float=left][/float]ДЕВА
[justify]Все по-задълбочено ще работите в област, в която ви привлича възможността да се развивате и печелите. Последователни в действията си и без излишно разпиляване в много посоки, ще постигате намеренията си. Ще изгладите недоразуменията си в личните взаимоотношения, ако отстъпите крачка назад.[/justify][float=left][/float]ВЕЗНИ
[justify]Ще разширите познанията си по теми, свързани с пряката ви ангажираност, а и заради по-доброто ви представяне пред някого. Избягвайте да се конфронтирате с когото и да било, както и да споделяте лични неща. Продължете започнатото и се пригответе за новости от личен характер.[/justify][float=left][/float]СКОРПИОН
[justify]Съсредоточено ще вниквате в детайлите и без затруднения ще се справяте с новостите на работното място. Не се огорчавайте, ако има забележки към вас. Проявете разбиране към тях и продължете напред. Светска или друга изява ще ви направи активни в подновяване на гардероба или освежаване на прическата ви.[/justify][float=left][/float]СТРЕЛЕЦ
[justify]Запазвайки дистанция в отношенията, ще се информирате за мнението на другите, без това да засегне самочувствието ви. Бъдете прозорливи и се погрижете навреме за собствените си нужди, в това число и за здравето си. Бъдете сигурни, че никой няма да ви упрекне за нищо.[/justify][float=left][/float]КОЗИРОГ
[justify]Покажете уважението си към хората, които с работата си са доказали, че го заслужават. За себе си няма да се щадите, особено, ако става въпрос за бизнес, пари и сметки. Там е силата ви и днес ще имате добри реализации. Ще имате възможност за избор и няма да сгрешите.[/justify][float=left][/float]ВОДОЛЕЙ
[justify]Има неща, които не знаете, а те са важни за вас. Запазете присъствие на духа, ако по неведоми пътища стигнете до истината, защото няма доброволно да я научите от хората, които ви я спестяват. В името на бъдещето проявете разбиране и продължете напред. Очакват ви по-приятни развития.[/justify][float=left][/float]РИБИ
[justify]Умора или настинка – нещо ви мъчи, но ще намерите сили и ще се справите с всичко, което изисква вниманието ви днес. Изразете доверието си към хората, с които работите, ще получите подкрепата им и ще ви бъде по-лесно да приключите със задълженията си. Приемайте витамини и не залитайте в крайности.[/justify]
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
Хороскопа за деня 11.11.2009
« Отговор #102 -: Ноември 11, 2009, 06:41:28 am »
[float=left][/float]

ОВЕН
[justify]Ще преустановите с вече започнати задачи заради други, по-важни бизнес-занимания. Отношение към тях може да проявят от чужди компании или фирми, с които ви предстои да работите занапред. За коректното си отношение и професионализъм ще получите добра оценка, финанси и много умора.[/justify]

[float=right][/float]

ТЕЛЕЦ
[justify]С желанието да сте полезни и дружелюбното ви отношение ще въздействате позитивно на хората около вас. Заявената им готовност за сътрудничество ще бъде от взаимен интерес и в тази посока може да постигнете много. Финансова придобивка за член от семейството и планиране на общи действия.[/justify]

[float=left][/float]

БЛИЗНАЦИ
[justify]Без усилия ще убедите партньорите си в предимствата на идеите, които предлагате. Конструктивното ви мислене и прагматичен подход са фактори, с които много хора се съобразяват и от които се възползват. Разговор с човек, който от дълго занимава мислите ви. Възможно е и начало на нова, делова връзка.[/justify]

[float=right][/float]

РАК
[justify]Ще добиете повече яснота по въпросите, които ви занимават и съвсем естествено ще дойдат и решенията ви. Станете по-усмихнати и ще видите колко хора ще ви засвидетелстват подкрепата си. Без да губите време ще наваксате бързо пропусната възможност в делата си, от което само ще спечелите.[/justify]

[float=left][/float]

ЛЪВ
[justify]Смело ще пристъпите към работата си, довеждайки я до желан край. Всичко започнато днес ще ви носи дивиденти за в бъдеще, а добрата ви подготовка е гаранция за успех. Ако ви предстоят изпити или друга изява пред публика няма съмнение, че ще се представите на нивото на собствените си претенции.[/justify]

[float=right][/float]

ДЕВА
[justify]С цената на труд и лишения сте извоювали привилегии, от които няма да пропуснете да се възползвате. Предвид тях и други благоприятни стечения на обстоятелствата ще ви подтикнат да планирате от сега бъдещите си изяви. Погрижете се по-добре за здравето си. При първи симптоми на грип потърсете специализирана помощ.[/justify]

[float=left][/float]

ВЕЗНИ
[justify]Ще си спечелите благоразположението на партньора, ако го изненадате с мил жест на внимание или желан подарък. Настроението ви ще се подобри и с готовност ще се включите в забавлението. Насърчете го да говори за себе си, като споделите плановете си за двама ви. Служебната работа ще нарасне, за сметка на възнаграждението ви.[/justify]

[float=right][/float]

СКОРПИОН
[justify]С различни похвати ще се пробвате в решаване на съществуващ проблем, без да губите интерес и към други свои задачи. Своевременно ще търсите подходящите хора, с които да осъществите мащабна задача, за която са нужни значителни средства. Представителите на силния пол ще се радват на засилено внимание.[/justify]

[float=left][/float]

СТРЕЛЕЦ
[justify]С професионално отношение към работата и всичко останало ще продължите да внасяте усещане за ред и стабилност на работното място и в къщи. Не изтъквайте личното си отношение, още по-малко емоции и чувства, и ще се освободите от всичко, което ви пречи да сте конструктивни и печеливши.[/justify]

[float=right][/float]

КОЗИРОГ
[justify]Мислете ведро и парирайте всеки опит да бъдете въвлечени в конфликти. Наложете си да сте усмихнати, с добро отношение към околните и делата ви ще са успешни. В състояние сте да влияете позитивно на всички покрай вас, а от там и на бизнеса си, стига да го осъзнаете и поискате. Материални придобивки.[/justify]

[float=left][/float]

ВОДОЛЕЙ
[justify]Проявете добронамереност в отношенията с околните и ще се почувствате по-добре. Общуването ще ви носи идеи, от които може да се възползвате, освен, че и вие ще покажете съпричастност към проблемите на обкръжението ви. Професионализмът ви ще се оцени, подгответе се за нови предизвикателства.[/justify]

[float=right][/float]

РИБИ
[justify]На работното място ви очакват промени или поне нови отговорности, с които предстои да се запознаете. Ще срещнете разбиране и с общи усилия ще създадете нови правила, целящи по-добри резултати. Добри новини ще имате и в семейството си. Успешно реализиран проект на децата ви и ще се превърне в повод за тържество.[/justify]
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
Хороскопа за деня 12.11.2009
« Отговор #103 -: Ноември 12, 2009, 06:36:33 am »
[float=left][/float]ОВЕН
[justify]
Успешен ден, свързан с новости или ценен съвет, получен от близки роднини или приятели, който ще ви помогне да се справите с голям проблем. Брачният партньор може приятно да ви изненада. Реагирайте с усмивка и не бързайте да се реванширате.
[/justify]


[float=left][/float]ТЕЛЕЦ
[justify]
Ще се радвате на материална оценка за усиления си труд. Качествената работа и остра мисъл ще бъдат добре възнаградени и ще подобрите жизненото си равнище. Не бързайте с решенията, избягвайте жестовете на разточителност.
[/justify]


[float=left][/float]БЛИЗНАЦИ
[justify]
Мисълта ви гъмжи от планове и идеи, които всъщност няма да осъществите. Звездите предупреждават, че моментът не е подходящ за пътуване и сключване на договори, възможно е да преживеете конфликтна ситуация с роднините си. Внимавайте, ако работите с електроуреди или когато се движите пеша – съществува възможност за травматизъм.
[/justify]


[float=left][/float]РАК
[justify]
Звездите ще ви заредят с много творческа енергия. С каквото и да се захванете интуицията и практичността ви гарантират абсолютен успех. Помислете за бъдещите си творчески планове и начини да реализирате нестандартните си идеи. Сънищата от тази нощ ще са предсказателни.
[/justify]


[float=left][/float]ЛЪВ
[justify]
Денят е зареден с новости и начало. Съвет от близките ще ви осигури успех във всяка дейност. Не загърбвайте задачите си, но помислете и за почивка. Реаизирайте лидерските си качества без излишна агресия. Вечерта е добре да останете при семейството си.
[/justify]


[float=left][/float]ДЕВА
[justify]
Успешен ден, звездите ви гарантират перфектен завършет на всичко започнато. Вашето трудолйбие, добронамереност и целеустременост ще доведат до прекрасни резултати. Брачният партньор може да ви предложи идея, която да ви учуди и до известна степен да ви разочарова. Реагирайте спокойно и скоро ще разберете, че всеки дефект може да се превърне в ефект.
[/justify]


[float=left][/float]ВЕЗНИ
[justify]
Денят може да започне с лошо настроение, лека умора и отпадналост, но около обед енергийният ви потенциал ще нарастне. Близките ще ви зарадват с приятна изненада и ще провокират нестандартното ви мислене за интересни идеи.
[/justify]


[float=left][/float]СКОРПИОН
[justify]
Търговската, брокерската и дилърската дейности днес ще са много успешни. От вашата решителност, гъвкавост и инициативност зависят резултатите за дни напред. Ако не укротите страстите ще имате семейни или любовни неприятности.
[/justify]


[float=left][/float]СТРЕЛЕЦ
[justify]
Преди обед са възможни неприятности в семейството или свързани с роднините. Не се занимавайте с никакви рискови операции. След обед е добре да отделите време за почивка, усамотение или занимание с любимите ви дейности. Вечерта ще научите хубава новина, може дори да пътувате за някакъв празник на близка дестинация.
[/justify]


[float=left][/float]КОЗИРОГ
[justify]
Моментът е подходящ за делови сделки, но не очаквайте големи печалби. Възможни са положителни промени на работното място или покана за участие в нов проект. Разпределете времето си между неотложните и изоставените задачи.
[/justify]


[float=left][/float]ВОДОЛЕЙ
[justify]
Противоречив ден, вероятно очакванията ви ще се разминат с действителността. Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси, обръщайте внимание на подробностите. Любовта ще ви предпази от неприятности. След обед са възможни конфликти или травми.
[/justify]


[float=left][/float]РИБИ
[justify]
Денят е подходящ за начало на бизнес или друг вид промяна. Преминавате към съвсем друго ниво на развитие. Ще се справите с всички неприятности. Възможни са изненади или увеличаване членовете на семейството.
[/justify]
Активен

nasiboteva

 • SuperUploader
 • Карма: +937/-174
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Жена
 • :Март 11, 2008, 10:35:33 am
 • Публикации: 5078
 • Торент Клиент:
 • Профил в bpoke.com: nasiboteva
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
Хороскопа за деня 13.11.2009
« Отговор #104 -: Ноември 13, 2009, 06:35:03 am »
[float=left]
ОВЕН[/float][justify]През целия ден ще имате най-различни домашни или семейни ангажименти. Избягвайте излишните разходи. С помощта на приятелите може да финализирате изгодна имуществена сделка. Вечерта е добре да се поразходите на открито – така по-бързо ще възстановите силите си.[/justify]
[float=left]
ТЕЛЕЦ[/float][justify]През целия ден може да ви преследват семейни разправии, предизвикани от ревност или мнителност. Това ще подейства зле на настроението, а вероятно и на здравето ви. Не пътувайте и по възможност не приемайте покани за делови срещи. Не сключвайте нови сделки, ще бъдат губещи.[/justify]
[float=left]
БЛИЗНАЦИ[/float][justify]Труден ден, не се поддавайте на изкушенията, на провокациите и на емоциите си. Звездите съветват да отложите пътуванията и срещите си, съществува вероятност от произшествия и травми.[/justify]
[float=left]
РАК[/float][justify]През целия ден рязко ще променяте настроението си – от честолюбие до упоритост, от ентусиазъм до агресивност. Ако ви поканят за участие в благотворителна акция не отказвайте. Опитайте се да отклоните примамливо предложение за инвестиция – ще се окаже загуба на време и средства.[/justify]
[float=left]
ЛЪВ[/float][justify]Бъдете предпазливи, не се предоверявайте на колегите си – ще допуснете грешка, която ще се превърне в препъни-камък по пътя ви. Не се увличайте по чуждо мнение, не рискувайте, мислете прагматично.[/justify]
[float=left]
ДЕВА[/float][justify]Днес сте неотразими, а настроението и самочувствието ви са прекрасни. Не се надценявайте, обаче, ако искате да избегнете сериозни грешки. Изслушвайте събеседниците си и бъдете готови за компромис. След обед са възможни лични проблеми, предизвикани от словесни недоразумения. Избягвайте излишните контакти с личности, на които не държите особено.[/justify]
[float=left]
ВЕЗНИ[/float][justify]Противоречив ден, настроението ви е променливо и усещате необяснимо напрежение. Не отказвайте помощ на колегите си. Звездите съветват да работите активно, но не и прибързано. Избягвайте конфликтите и не се включвайте в чужди спорове.[/justify]
[float=left]
СКОРПИОН[/float][justify]Денят е подходящ за финализиране на отдавна започнати проекти. Бъдете практични и не надценявайте възможностите си. След обед ще се справите с труден личен проблем, ако проявите мъдрост и търпение. Разчитайте на интуицията си за изясняване на любовните отношения.[/justify]
[float=left]
СТРЕЛЕЦ[/float][justify]Денят е подходящ за срещи, създаване на семейство, начало на нова романтична връзка. Дамите ще се радват на внимание и флиртове, но не трябва да прекаляват с капризите и екстравагантността. Мъжете трябва да се въздържат от рискови решения и прекалени разходи, особено за удоволствия.[/justify]
[float=left]
КОЗИРОГ[/float][justify]Ще осъществите намеренията си, но ще трябва да преодолеете доста конфликтни ситуации с колегите и най-вероятно с шефа. Бъдете внимателни, може да се опитат да ви въвлекат в скандал или интрига. Не се набърквайте в чужди разговори и спорове и не давайте излишни съвети, особено ако не ви ги искат.[/justify]
[float=left]
ВОДОЛЕЙ[/float][justify]Денят е подходящ за започване на нова дейност и реализиране на важни решения. Ще имате възможност да промените някои елементи от ежедневието си и да довършите изоставен проект. Не бързайте. Очакват ви вълнуващи мигове с представител на противоположния пол или възобновяване на прекъсната връзка с човек, за когото не сте преставали да мислите.[/justify]
[float=left]
РИБИ[/float][justify]Денят е противоречив – трудно ще съчетаете активната си дейност и пасивното участие и наблюдение. Настроението ви ее променливо. Не подписвайте важни документи, избягвайте хаотичните действия. След обед може да ви насрочат романтична среща. По-добре е да отклоните поканата, в момента не сте в състояние да правите компромиси.[/justify]
Активен