www.p2pbg.com

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

Автор Тема: Правила на форума !  (Прочетена 9947 пъти)

0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

M.Schumacher

 • SuperUploader
 • Карма: +1016/-355
 • Неактивен Неактивен
 • Пол: Мъж
 • :Юни 03, 2005, 11:17:37 am
 • Публикации: 926
 • Торент Клиент: uTorrent
 • Профил в bpoke.com: http://MSchumacher.bpoke.com
 • OS:
 • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
 • Browser:
 • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
Правила на форума !
« -: Юли 28, 2009, 02:42:04 am »
               Моля внимателно прочетете тези правила, те важат както за форума така и за сайта.
Спазвайте ги!

Чл. 1      Официалният език на форума е българският! Задължително е мненията да са написани на кирилица. Всички постове на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!

Чл. 2     Участниците във форума са длъжни да спазват добрия тон и да уважават чуждото мнение. Уважавайте останалите потребители, дори когато не сте съгласни с тях.
Отнасяйте се с другите така, както бихте искали да се отнасят с Вас.


Чл. 3      Забранява се използването на непристоен речник. Не употребявайте нецензурни думи и изрази, груб, вулгарен и заплашителен тон, преки саркастични зебележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт.

Чл. 4     Не се допускат публични нападки и разрешаване на междуличностни конфликти във виртуалното пространство на форума.

Чл. 5     Желателно е да се обсъжда само дадената тема, както и да се пише според тематиката на дискусионния форум.

Чл. 6    Забранява се публикуването на адреси на сайтове съдържащи детска порнография, линкове към други тракери, както и реклама на такива.

Чл. 7     Забранява се  използването на аватари и подписи с явно, еротично и порнографко съдържание, както и такива с: насилие, расизъм, линкове към други сайтове съдържащи реклама.

Чл. 8     Потребителите е желателно да постват в " чист текст ". Писането с главни букви се приема като викане - повишен тон ! Всеки който наруши това правило, ще бъде предупреден!

Чл. 9      Публикувайте теми и мнения в подходящи раздели. Преди да пуснете нова тема, проверете дали вече не е обсъждана.

Чл. 10     Пропагандистката и агитационната дейност във форума не се толерира!

Чл. 11    Когато цитирате мнение, посочвайте само частта от цитата, която ще коментирате. Не се препоръчва цитиране на цитати! Не се препоръчва цитат на поста преди Вашият пост.

Чл. 12    Забранено е публикуването на снимки, текстове, линкове и пр. показващи жестокост и насилие, и такива с порнографско съдържание!
 
Чл. 13    Забранено е публикуването на информация, обект на авторско право и сродните му права, без съответното съгласие. Същото се отнася и за линкове към нелегално съдържание. Винаги посочвайте източника на информацията!

Чл. 14     За всяко от горепосочените нарушения, потребителят получава предупреждение. При набрани 3 предупреждения, временно се забранява достъпът на потребителя до форума.  Всеки опит да се заобиколи временната забрана, ще бъде последван с постоянна забрана. При по-сериозни нарушения, администратора може да изключи потребителя за постоянно.

Чл. 15     Форумът е достъпен за четене от всички потребители.Мнения могат да публикуват само регистрирани потребители.Модераторите на форума имат право, без да дават обяснения на когото и да било, да премахват определени теми и мнения, когато преценят, че последните нямат място във форума.

Чл. 16      Правилата в този форум се определят от правоимащите. И могат да бъдат променяни по тяхна преценка! Личната информация, която предоставяте в личния си профил е достъпна до всички потребители на форума. Администраторите и модераторите на www.p2pbg.com не носят никаква отговорност за съдържанието, което публикувате и евентуални вреди в следствие на това.


Чл. 17     Употребата на олигофренски картинки, нецензурни графики, картинки със символи на групировки, организации, личности известни с асоциалното си поведение, използвани за аватари и форум подписи, са абсолютно забранени. Същите ще бъдат изтривани ако не вземете мерки при известие от модератор или администратор .Същото се отнася и за подписите Ви.

Чл. 18     Причини поради, които можете да бъдете наказан/а:

 • Системно нарушаване на правилата
 • Безсмислено писане на мнения / флууд, спам /
 • Не спазване на условието на дадена игра
 • Псуване, арогантно поведение, използване на нецензурни думи, обиди към другите потребители, модератори и администратори;
« Последна редакция: Август 08, 2009, 03:48:04 pm от anna mari miller »
Активен