Не харесвам това, че в топа винаги има 5 рипа на "Топ" предаванията в България и 10 филма, които са на поне месец...
Не харесвам това, че програмите, които се качват, колкото и полезни да са те за нормалния потребител, не попадат на място от челните 15 ( има едно изключение - wubi torrent-а се, чрез който можеш да си свалиш ubuntu, се задържа около 1 ден ).
За пример: най-отгоре се намира торента Ред: Ловци на върколаци (2010) / Red: Werewolf Hunter - HDTV-Rip - вместо
един от известните филми за 2010, който може би ще получи награди от конкурсите за филм на 2010, ние качваме в тракера някаква простотия - аз намерих поне 3 scene release с по-хубаво от DVD качество на въпросния втори филм.
Т.е "продължаваме" да "препоръчваме" 10 филма на повече от месец и 5те TV-Rip-a, направени от нашите администратори, от последния ден. Разбирам, че всички имат желание техните творения и работа да се появят по-нагоре, но това ли е начина - да заблуждаваме потребителите, че това, което трябва да свалят е Шоуто на Слави и Пълна лудница или качествен филм, който може би са гледали преди половин година?
Според мен трябва да топ-а да е продиктуван от гласуванията, през последните 24 часа за всеки качен торент, без значение дали е качен вчера или преди 2 месеца. Топа трябва да представя желанията на потребителите.
P.S. Пиша под въздействието на моя скъп приятел алкохола. Моля, правописните грешки, които съм допуснал да не се взимат под внимание... Въпреки това, мнението ми не е продиктувано от горното и заставам зад думите си.