За www.p2pbg.com > Предложения и коментари

Предложения за подобрения / поправки

(1/40) > >>

M.Schumacher:
В тази тема искам да слагате само конкретни неща, които искате да бъдат направени. Ако са проблеми опишете ги с картинки и точен сценарий как се случват. Ако са неща, коиот сте видяли в други сайтове приложете шотчета от там (независимо дали са ни конкуренти няма да се сърдя на никой). Опишете какво точно искате да се направи и как да работи.
Моля не пълнете темата със спам - оценки към дрги предложения. Искам да си имам листа с която да работя. Като ми дойде музата карам по листа и знаш ли може да попадна натвоето предложение. Всички добри предложения, които бъдат изпълнени ще бъдат отбелязвани в темата с подобрения и поправки с благодарности към поръчалия/посочилия ги. А за добрите предложения може да раздам малко VIP-ове.
Ето темата, в която се отбелязва работния прогрес :)
http://p2pbg.com/smf/index.php/topic,1921.0.html

cecinikolov:
Здравей,
аз имам едно предложение да може да си
сменяме никовете.Нали да не е безразборно-да има основателни причини или пък само 2-3 пъти да имаш право.Предполагам че на доста хора се е случвало да се регистрират в някои сайт само да видят някаква информация или да си свалят нещо с някакъв тъп ник(1111;1234 и др.).Но след време тази сайт почва да ви кефи.
С уважение: cecinikolov

svetlako:
http://btjunkie.org/ - има file scan - търсене във файловете. Удобно е за търсене на музика по име на изпълнител, песен и т.н., когато не са упоменати в заглавието. Освен това ще е хубаво, ако филмите могат да се намират и по година на излизане. :)

Vesy:
Здрасти M.Schumacher,
Благодаря за възможността да изкажа предложенията си.
1.За бутона Свали, като кликна на него, ми отваря детайлите на торента, а не сваля самия торент файл.

За същия бутон, няма смисъл от цяла колона да показва само думата Свали, може ли да се направи малко бутонче до заглавието, мисля че би изглеждало доста по-добре.2.Най-активните торенти да се показват само в началото като изберем Торенти от менюто, а след това като изберем търсене, да се показват само резултатите:


Съжалявам за вида на стрелките, но трябва някой ден да изуча Photoshop.
Това е засега, ако се сетя нещо друго ще пиша.  ;)

f.u.l.l.m.o.o.n:
Привет Vesy,

Отговорих в темата " Какво харесвате/нехаресвате в www.p2pbg.com "

П.п стрелките са си хубави :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница