Новата тема ми се струва доста по-изчистена и поради това някак по-лека за възприемане, но виждам че липсва панелът "приятели" - който преди беше в ляво горе... Мисля че има още каво да се усъвършенства за хем да бъде удобна и нещата които интересуват потребителите да бъдат максимално достъпни, хем да бъде изчистена и лека за възприемане - според мен лично екипът е на прав път в това отношение
- благодарим ви!
Хммм... видях къде е преместено "Приятели" - слято е с "каталог"...
Мисля че ако е възможно цветът на фона от ляво - (на каталога) да си остане бял - а цветът от дясто да е друг (както преди), за да се отделят визуално - ще е по-добре... лично мнение естествено
От темите май най-ясна е softdark - поне при каталога нещата са лесно различими... с нея ще остана за сега, макар че по принцип не си падам по дарк теми
Благодаря на екипа който потдържа сайта - и мисля че зависи от всички нас този сайт да стане наистина добър (аз с моят коефициент тук изобщо не съм добър пример
- но в другите тракери които посещавам се старая доста повече - мисля вече и тук да почна, че от около седмица вече се нареди сред фаворитите ми
)!