Откровено казано, старото разположение ми допадаше повече, дали че бях свикнал незнам...П.П. В сегашното разположение малко ми разтяга страницата.А в детайлно разглеждане на торентите разтяга още повече. Добре, че открих Old p2pbg
Подредбата за мен не е от чак такова значение. Важното е, да е четливо и лесно за употреба. Според мен има място за подобрения като например:1) Когато отвориш нещо различно от началната страница не виждам смисъл да се показват мненията във форума, най-вече защото всичките са от раздела с игричките.2) Рекламата на bpoke изглежда доста не на място. Като цяло рекламите може да се изместят в header-a или в самите торентиПоздравления за труда.
Цитат на: diss в Октомври 25, 2009, 11:28:17 pmОткровено казано, старото разположение ми допадаше повече, дали че бях свикнал незнам...П.П. В сегашното разположение малко ми разтяга страницата.А в детайлно разглеждане на торентите разтяга още повече. Добре, че открих Old p2pbg __________________________________________И аз съм свикнал на стария дизайн , иначе щеше да е хубаво да си преместваме подребната по НАШ избор както го направиха колегите от GOOGLE, но дано стане и това някога ПП. И все пак оценявам труда Ви