Ами опитах се да си вкарам бг език на уиндоуса ама той е SP3 и трбваше да е с боот сд а лаптопа ми няма сд-та защото е много малък всичко качвам на флашки отнастолен PC та в лаптопа.Опитах се да го инсталирам през демонтулса и след рестарт спира и сега ми показва че имам два уиндоуса та искам да си направя рековери диск за да го оправя а и да се науча как става за да знам после че няма да имам проблем за инсталирането на уиндуса и няма да давам пари за преинсталиране,а и още нещо как да го направя буутващ от флашка???
Малко много въпроси ама като съм патка и нищо не знам е така
Не уточняваш какъв е уиндоуса! Обаче, щом е New Acer, почти 99% е с Vista, обаче пък за нея няма SP3
Много внимавай с рековери мениджера, защото ще ти върне лаптопа в "неговата младост"
Демек ще направи backup на изходящото състояние на системата, и губиш твоята информация.
Само на прима виста: Не се занимавай с нещо което не разбираш, не разбирай думите ми като отказ да ти се помогне!
На всичките си клиенти, винаги съм обяснявал, че хардуерно-софтуерни въпроси онлайн(GSM,Skype,ICQ,Forum's and so on) не се решават!
Трябва да се "види и пипне". .