В грузинско село идва нов фризьор. Пръв при него отива кмета. След подстрижката фризьора предлага:
-Искате ли "Колхидзе", процедурата е бърза, нова е,безплатно е.
-Ъъъъ, щом е безплатно , може. Казал кмета.
Фризьора светкавично му смъква гащите и го оправил отзад.
Втори влиза попа. След оформяне на брадата, фризьора му предлага:
-Ще желаете ли "Колхидзе"? Много е модерно, безплатно!
Попа се навил, и бил оправен и той.
Излиза от фризьоския салон попа , а от вън го чака кмета:
-Попееее, предложиха ли ти "Колхидзе"?
-Нееее, Не са! отговорил попа.
-Хм, странно , и на мен не ми предложиха?!?
Двама българи отиват да свалят чужденки на морето, още първия ден се забиват в една дискотека, виждат две мадами и почват да ги черпят.
Черпили ги те, пили, веселили се, накрая се заклатушкали с чужденките към хотела, но още щом влязли в стаята, единият паднал и заспал мъртвешки сън. Става той на сутринта, гледа леко гузно другия, а той му вика:
- Брато, добре че бях аз, да отсрамя българската чест!
- Ама как... - пита невярващо нашият човек - Как, ти... и двете ли?
- Не бе, преди да заспя и аз, им казах, че сме румънци.
В едно малко селце, живели трима братя заедно със своя баща. Всички те се грижели за малката ферма, докато един ден ненамерили кравата умряла. Понеже бащата вече бил стар решил да изпрати най-големия син до града за да купи крава. С тъжно изражение на лицето казал:
- Сине, като най-голям от твоите братя ти давам 200лв за да отидеш до града и да купиш крава. Но внимавай много, пътя минава през гората, а там живее баба Яга!
Тръгнал големия син, вървял, вървял и тъкмо да излезе от гората и насреща се появила баба Яга.
-Здравей момченце ! Имам предложение за теб: Ако успееш да ме ч**аш 15мин. ще ти удвоя парите. Ако не успееш аз ще ги взема.
Момчето се съгласило и започнали; 5 минути секс, 10 минути секс, тъкмо се зарадвал, обаче хитрата баба Яга направила магия и на 14 минута не можал повече и загубил парите.
Върнал се при баща си, разказал какво е станало и решили да пратят втория син. Предопреди ли го да внимава много и го изпратили. Минали няколко часа и той се върнал без крава и без пари.
Останали без надежда, изпратили и най-малкия брат. Точно преди да излезе от гората отново се появила баба Яга и му казала:
-Здравей момченце ! Имам предложение за теб: Ако успееш да ме ч**аш 15мин. ще ти удвоя парите. Ако не успееш аз ще ги взема.
Малкия син, като своите братя, решил да се пробва. Започнали 5 минути секс, 10 минути секс, 15 минути секс, 30 минути секс, 1 час секс. По едно време баба Яга простенва:
- Момченце ето ти удвоените парите, даже ще върна и загубените от твоите братя !
А най-малкия брат само прошепнал:
- Ей сега ще видиш от какво умря кравата.