8-ми март. Мъжът седи пред телевизора и чете вестник, а жената мие чинии. Изведнъж мъжът се сеща, че е 8-ми март, а даже подарък не е купил. Без да спира да чете, казва:
- Остави, скъпа, днес е 8-март, утре ще си домиеш.
Ти вчера си дойде от осмортенския банкет, свалих ти обувките, казах ти сто комплимента, търпеливо те слушах, коя колежка колко цветя е получила, каква глупачка е Ваня Иванова от счетоводството, три пъти танцувах с теб любимата ти песен от "Криминале", два пъти правихме секс, по твое искане отворих шампанското за специални случаи, после те сложих да спиш, галех косите ти...
Връщам се аз от банкет - дълги сцени колко е часа, защо толкова късно и с червило на ризата, после още караници, гад мръсна съм бил, няма да говориш с мен....
До всички феминистки, това ли е вашето равноправие, за което толкова дълго сте се борили?!
- Аз да не съм ви куче, че кюфтетата без бира да ям!
Лекар пише рецепта:
- Как се казваш?
- Айше.
- Фамилия ми кажи!
- Фамилия, докторе...
Модерна циганка гледачка към минаваща девойка:
- Алооуу, чаровницеей, спри да ти казвам, имейл шъ получиш! Голям късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли! Все та причаква в кюто или скайпа, ама ти много са криеш, ма! Пусни на чиляка .... оторизейшън..., стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та аресва, иска да ....................виртуално. Я, дай левътъ ръкъ да вида по-добре! Ауу, малка ръчичка имаш, ама голям джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката палавницеей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голям трафик от един сайт с много хиксчета. Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н'си наджипкаш компа с виртуални черави. Дай, ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера!.........
- Къде тръгна, ма?............. Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано!.. Виндолса да ти висне кът .... на прабаба ми! Ре-инстол секи ден да правиш и от бъгове да н'съ отървеш! Да ти го нахакат в айпито! Имейла със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто и скайпа да са скапат, хисторито да ти са затрий! Сичките си пароли да забравиш и да ти спрат акаунтите!!!