Преди всичко искам да се извиня за времето ,което ви губя ,но имам проблем , който вероятно е дребен и е следствие на моя грешка , тъй като това е първия ми торент.Вчера се опитах и успях да кача един торент , дори започнаха да го теглят и всичко си беше наред до спирането на компа вечерта. Днес го пускам и в торент клиента ми дава грешка
опитах да си го изтегля от: "www.p2pbg.com" тръгна уж да тегли стрелката си седи синя и надолу и не мърда от 99.9%
при мен отчита че го теглят дори и коефициента ми расте ,НО в торента ми дава: Сийдери: 0, Лийчъри: 7 = 7 Пиъри . ПОМАГАЙТЕ ! КЪДЕ СЪМ СБЪРКАЛ ?
Единственото което е сигурно, е че няма сийдър на 100 %, от което пък следва, че ти като първоначален такъв си преместил, премахнал, изтрил... и т.н. част от торента, преди някой да го е изтеглил на 100%. В случая ако ти не можеш да го възстановиш до 100% не може да се направи нищо. Изтриваш този и го качваш отново, като внимаваш повече следващия път! Файловете от които е създаден един торент, не трябва да се местят, променят или изтриват, защото тогава торента няма да работи и се получават точно такива грешки!
Успех! Сигурен съм, че следващия път ще успееш!
Gendarmery: Imenno i na men tova mi beshe misylta =- samo che ti go napisa po podrobno i razbiraemo ,,, thanks ... :cool: