Простете, но защо по-рано в моят панел виждах всички мои качени торенти, а сега виждам само част от тях въпреки, че сиидвам повече и не само мои.
Тази вечер излязоха субтитрите на 3 филма от 2009 г.Оказа се.че са качени в тракера преди, без субтитри на БГ.Какво да направя?Да ги качвам ли пак или просто да си сипя едно питие? Усмивчица
ЦитатТази вечер излязоха субтитрите на 3 филма от 2009 г.Оказа се.че са качени в тракера преди, без субтитри на БГ.Какво да направя?Да ги качвам ли пак или просто да си сипя едно питие? Усмивчицаако ти си ги качил добави субтитрите само
Цитат на: ivapg в Февруари 03, 2009, 12:40:43 amЦитатТази вечер излязоха субтитрите на 3 филма от 2009 г.Оказа се.че са качени в тракера преди, без субтитри на БГ.Какво да направя?Да ги качвам ли пак или просто да си сипя едно питие? Усмивчицаако ти си ги качил добави субтитрите самоза кои филми става въпросЕ,ако аз съм ги качвал е ясно...Не съм ги качвал аз .Да се надяваме.че хората,които са ги качвали, ще го направят.
Цитат на: polipen в Февруари 03, 2009, 12:57:06 amЦитат на: ivapg в Февруари 03, 2009, 12:40:43 amЦитатТази вечер излязоха субтитрите на 3 филма от 2009 г.Оказа се.че са качени в тракера преди, без субтитри на БГ.Какво да направя?Да ги качвам ли пак или просто да си сипя едно питие? Усмивчицаако ти си ги качил добави субтитрите самоза кои филми става въпросЕ,ако аз съм ги качвал е ясно...Не съм ги качвал аз .Да се надяваме.че хората,които са ги качвали, ще го направят.за кои филми става въпрос
Ако ти е удобно, да дадеш линкове към субтитрите, и въпросните филми- аз ще ги добавя към торентите
Цитат на: starsssss в Февруари 03, 2009, 01:28:17 amАко ти е удобно, да дадеш линкове към субтитрите, и въпросните филми- аз ще ги добавя към торентите Screamers: The HuntingПищялки: Ловът2009 това е другият филм,и след малко ще ти кажа и третия.Виж,те са в тракери,мога да сваля само субтитрите и да ти ги пратя..по-лесно ще ми е..
Цитат на: polipen в Февруари 03, 2009, 01:35:42 amЦитат на: starsssss в Февруари 03, 2009, 01:28:17 amАко ти е удобно, да дадеш линкове към субтитрите, и въпросните филми- аз ще ги добавя към торентите Screamers: The HuntingПищялки: Ловът2009 това е другият филм,и след малко ще ти кажа и третия.Виж,те са в тракери,мога да сваля само субтитрите и да ти ги пратя..по-лесно ще ми е..Добре, няма проблем. Както ти е удобно.