Благодаря за отговора!
Не получавам този бонус за препоръчаните торенти и реших, че проблема може би е технически, затова бих искал да споделя конфигурацията си и как съм сиидвал до сега.
Първо сиидвах на Windows 10 с qBittorent - 3 или 4 дни нонстоп, но не бяха през цялото време всичките 11 препоръчани торента, постепенно ги свалих.
След това реших, че уиндоуса прави проблем (заради точките) и прехвърлих всичко на линукс лаптопа. Пак с qBittorent сиидвам 53 часа досега, без прекъсване 11 препоръчани, 4 мои и 3 нормални торенти - общо 18. За тези 53 часа съм получил 523 с.б.точки.
И на уиндоус и на линукс съм отворил порта на модема, така, че на тор. клиента свети една зелена точка и казва, че ме виждат отвънка. Всеки един торент е свързан към тракера и пише, че работи.
В настройките на клиента има секция криптиране на торрентите и е избрано (криптиране се предпочита) - така е настроено при инсталация.
И последното, което се сещам е, че не се намирам в България, а в Австрия.
Ако Ви хрумне каква би могла да бъде причината за неполучаването на тези допълнителни точки, ще Ви бъда благодарен.