Гледам и недоумявам какви са тия доказателства ?!?
Показани са филми, които съм ги теглил преди няколко години, даже съм и забравил че съм теглил такива филми - първо се чудих дали някой не ми е взел паролата и да е теглил от мое име.
Преди време имах проблеми с компютъра (вероятно рам памет) - при преместване на филмите във външен хард, преди това им правя проверка - излиза че ми липсват минимални части от филма, който е на 99 %; да обаче за голяма част от тях вече няма сийдъри и така и останаха, за съжаление. За това даунлоуда е 0, а ъплоуд - много.
Не мисля че заслужавам такова нещо като потребител от предпоследно, 14 ниво с две диамантени звезди (може ли сийда да се чийтне и точките ?) и с десет годишна история. Мисля, че 65 ТБ ъплоуд не са малко, вярно е че можеше да е с пъти повече, но поради ред причини не съм много активен.
Нямате идея колко мога да бъда много полезен в частта TV Rip от български телевизии, но явно с предимство е играта "момчета срещу момичета".
Правил съм опити за качване на торенти, сайта ми харесва, нищо че има какво да се желае още, но ако нямате нужда от такъв потребител като мен - добре. Аз и не знам кога ми е изтрит акаунта, защото не бях пробвал да влизам дълго време и SQL-а ви ми дава неестествена грешка, която не насочва към никаква причина. Такова отношение е дълбоко обидно, но всичко се преживява...
Ако аз съм нарушил нещо, моля за извинение.