www.p2pbg.com

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

Автор Тема: Drum&Bass  (Прочетена 3876 пъти)

0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Gendarmery

  • Гост
Drum&Bass
« -: Март 30, 2008, 01:13:23 pm »
ТУК ЩЕ ВИ ПРЕЗЕНТИРАМ DJs, продуценти, групи, лейбъли и други от световната ДРЪМ ЕНД БЕЙС сцена

Тези тема е чисто фенска .. Искам да разбера дали има други фенове на DRUM AND BASS-a тук в P2Pbg.com и ше се радвам ако пишат тука - всичко за DNB.
Умолявам хората които не знаят за кво става дума да не пишат коментари и други :)


Благодаря ви предварително за това че не пишете нещо което не знаете (за тези които не знаят става дума)

Започвам темата с това:



LIMEWAX

Истинско име: Maxim Olegovych Anokhin
Роден : 1988г.
Местожителство : Камианец-Подилский, Украйна
Стил:    Drum and bass; Hardstep, Darkstep
Той е: Продуцент, Композитор и DJ
Лейбъли за който работи: Freak, Tech Itch, Obscene, Avalanche, Sinuous, Prspct, Bastard Child, Tech Freak
Дискография:


Лична страница: Тук



## LIMEWAX Нашумява през 2005 с ненормално звучащия си тежък и бърз разбит на хиляди парчета ДРЪМ Енд Бейс /Дарк степ, Хард степ/, на световната ДНБ сцена е Представян не от кой да е, а от самия TechnicalItcH.
Toй е моя фаворит за този стил музика, ако има интерес от някой мога да го кача да го чуете и вие .. направо е Лудница - нямам думи да го опиша, ще ми е нужно много време да го направя затова ви предлагам да го чуете!.


ето и малко постерчета :











и да не забравя ето ви малко музика от него:

Limewax - Agnet Orange

Limewax - Dirty human

Limewax - raptor

LIMEWAX интервю (на руски)
« Последна редакция: Март 31, 2008, 06:18:26 pm от Gendarmery »
Активен

forestman

  • User
  • Карма: +0/-0
  • Неактивен Неактивен
  • :Януари 12, 2008, 08:57:16 pm
  • Публикации: 3
Drum&Bass
« Отговор #1 -: Март 31, 2008, 08:43:33 pm »
Ами има фенове,и то се психопати сме.Е на тема бяяяссс де.Дръмм и джазз за по незапознатите в тая област.Да ви кажа само че горепосочения испалнител на бясни песни е мноо на666 тип,чуите и 6те видите хахахаха...........Ми това от мен за сега........АААааааааа да кажа само че и аз имам принос за тожа да го чуете в този саииитт,хаххаха:D


Meрси много FORESTMAN !!!
« Последна редакция: Март 31, 2008, 08:56:24 pm от Gendarmery »
Активен

Allkoxol

  • User
  • Карма: +0/-0
  • Неактивен Неактивен
  • :Март 28, 2008, 10:27:37 pm
  • Публикации: 5
Drum&Bass
« Отговор #2 -: Март 31, 2008, 11:06:55 pm »
За тази част от човечеството която ще каже,че това е психопатщина ДА ТАКА е но е наща психопатщина!!! И дори не искам простите селяци да ме разбират! ГРЬМ и БЯС да ги удари ! Не мога да кажа,че сам разбирач,нито спец аз сам само един от вече не малкото фенове на тази "психопатщина" и не го крия. Обичам не не не обужавам чувството от тази вална която ме залива и ме кара да виждам света по "розов",а бие пробвахте ли ?  :wub::wub::wub::drunk::wub:
Активен

Elvaka

  • SuperUser
  • Карма: +0/-0
  • Неактивен Неактивен
  • :Март 18, 2008, 01:04:54 pm
  • Публикации: 22
Drum&Bass
« Отговор #3 -: Април 06, 2008, 12:44:37 am »
ONE OF THEM . RAPTOR . KILL DA BITCH . 666 DEGREES . BRAINWASH . CURENT VALUE . WARIORIZM


ВСЕ ХИМНОВЕ НА ТЪМНИЯ БИИТ - ДАРКСТЕП и ХАРДСТЕП !
Активен

Gendarmery

  • Гост
Drum&Bass
« Отговор #4 -: Април 06, 2008, 01:22:08 pm »
Бащата на DRUM'n'BASS

Днес ще ви представя една много колоритна личност за ДНБ обществото а именно:



Биография

Goldie (Clifford Price, роден на 28 декември 1965 г. в Уулвърхямптън) е британски изпълнител на електронна музика и актьор. Като музикант работи предимно в drum&bass и jungle жанра. Успоредно с музикалната си кариера той работи в телевизията и киното.
Goldie печели популярността си с графитите, които рисува в Уест Мидландс в началото на 80-те. По това време взема участие в графитната война с бристолският художник 3D, който по-късно основава Massive Attack.
През 1986 г. се премества в Маями, Флорида, и започва бизнес с гравирани златни зъби, което той превръща в своя търговска марка.

През 1992 г. Goldie си сътрудничи с исландците Thorhallur Skulason и Sigurbjorn Thorgrimsson в своя първи запис като Ajax Project – по това време той се занимава с дизайн за Reinforced label.

Неговите записи Killa Muffin, Krisp Biscuit и Dark Rider (включващ класиката Menace) излизат под псевдонима Rufige Cru.
Мелодията Terminator, която издава под псевдонима Metalheads през 1992 г. се превръща в голям хит. През 1993 г. излиза Angel, а през 1994 г. основава свое собствено студио, с което има огромен успех, издавайки едни от най-значителните електронни записи по това време.

Първият разпространяван по цял свят албум е Timeless от 1995 г. Той влиза в класацията за албуми директно на седмото място. Албумът съдържа брейкбийтове, басове в стила jungle, оркестрални елементи и чувствени женски вокали. Първата мелодия в албума е 21-минутно симфонично изпълнение. Само Inner City Life се продава отделно в 15 хил. копия.

Вече с твърдо установена репутация, Goldie издава своя втори албум Saturnzreturn през 1998 г. Първата мелодия от албума – Mother, е смес от оркестрална музика и drum&bass.
В края на 2005 г. се появява третият албум на изпълнителя - The One Tempus.


web: Metalheadz
web2: MySpace

 ДИСКОГРАФИЯ:

Избрана дискография – албуми:
Timeless – (1995 г.)
Ring of Saturn – (1998 г.)
Saturnz Return – (1998 г.)
Sine Tempus – (2006 г.)

Избрана дискография от миксове:
INCredible Sound Of Drum'n'Bass – (1999 г.)
Goldie.co.uk – (2001 г.)
MDZ.04 – (2004 г.)

Ето и малко постери:





Активен

Fotti

  • V.I.P.
  • Карма: +57/-9
  • Неактивен Неактивен
  • Пол: Мъж
  • :Август 24, 2008, 12:19:36 am
  • Публикации: 18
  • Торент Клиент: BitComet
  • Профил в bpoke.com: Fotti
    • WWW
Re: Drum&Bass
« Отговор #5 -: Август 28, 2008, 02:05:40 am »
Ето това e полезно и интересно инфо. Страхотно ще е ако има по едно такова за Pendulum или High Contrast.
Активен

" No, you'll never be alone,
When darkness comes I'll light the night with stars,
Hear my whispers in the dark..."

/Skillet - Whispers In The Dark/