можеш ли да ми направиш карта на пловдив за нокия 5310 благодаря предварително!
Здрабейте имам малък проблем с телефона,значи телефона ми е нокиа 3250 и немога да му вкарвам теми ниакаква програма ли му триабва
ЦитатЗдрабейте имам малък проблем с телефона,значи телефона ми е нокиа 3250 и немога да му вкарвам теми ниакаква програма ли му триабваТелефонът ти е симбиан,не би теябвало да имаш проблеми с инсталирането на теми,има само една особенсот,тъй като това се води смартфон не можеш да инсталираш стандартните теми за нокиа,темите трябва да са за симбиан със съкращение-"sis" или "sisx" .А теми има навсякъде,просто напиши в гугъл "simbian themes"
Цитат на: cempak в Февруари 24, 2009, 08:32:34 pmЦитатЗдрабейте имам малък проблем с телефона,значи телефона ми е нокиа 3250 и немога да му вкарвам теми ниакаква програма ли му триабваТелефонът ти е симбиан,не би теябвало да имаш проблеми с инсталирането на теми,има само една особенсот,тъй като това се води смартфон не можеш да инсталираш стандартните теми за нокиа,темите трябва да са за симбиан със съкращение-"sis" или "sisx" .А теми има навсякъде,просто напиши в гугъл "simbian themes"М.....у пак не става пише ми инсталиране на ........ .сис не се потдържа :'( :'( :'(
Случайно да има нормална карта на София за NOKIA?Предварително мерси!