Как се казваш (само име)? - kitkat
От къде си? - BG
На колко години си? - достатъчно
Опиши се с едно кратко изречение изречение? - кратко?
? Хм...забавна, учтива, красива, с чувство за хумор, добър приятел...и т.н. и т.н.
От кой разбра за
www.p2pbg.com ? - от никой просто се ровех в нета, доста...доста .... отдавна и попаднах тук!:)
Би ли променил нещо в правилата на сайта ако имаш тази възможност? Какво? - Да, бих променила,бих въвела забрана срещу употребата на нецензурни думи във форума, които напоследък са доста често срещано явление!
Какво ви беше първо впечатление за сайта? - При първото ми влизане имах малък конфликт с един от членовете на сайта и си казах, че повече тук няма да стъпя, но...какво стана...
!!!:cool:
Би ли препоръчал сайта на твой познат? - Препоръчвам го постоянно, слагам надписа на всякъде където мога, така да се каже зарибявам всеки, който мога!
А помниш ли кой ти беше първият качен торент? - Е, че то един да беше , да помниш??!!!??!!!:D
Колко пъти на ден влизате в сайта? - Колкото мога, но най-малко 4-5 пъти!
Коя категория на тракера използвате най често? - ???Качване???
Какви подобрения бихте направили по сайта ,ако имате възможност? - Доста интересен въпрос, подобрения...ми то шефа се грижи да има подобрения от всякъде, но може би бих сложила стрелкичка и на качени торенти, да може да се преминава от страница в страница, както при активните, когато си разглеждаш профила, а сега в настройките ми пише 100 торента на страница и не мога да видя останалите ми качени торенти, или пък трябва да отида в моят панел и да и направя настройките да ми се показват 400 торента на страница, ама това е много гадно щото страницата ми става ужасно дълга и другото важно нещо, което бих направила е да сложа в профила да се виждат и коментарите по торентите ми, а не сега да се лутам от страница в страница да видя какви са коментарите и евентуално да отговоря!!!
Какво бихте направили ако за час сте администратор на сайта? - Ми аз съм, но не правя нищо особено, освен, че общувам по-добре с юзерите, щото с тоя оранжев цвят ме забелязват повече, даже тези дни много се замислих по въпроса дали мога сама да се понижа в ранг, би било интересно....
Искате ли да дадете някакъв съвет към екипа? А нещо да кажеш на другите потребители? - Бих казала на всички, хора, забавлявайте се и не си създавайте излишни проблеми, отнасяйте се добре към всички членове в този сайт, независимо от техният ранг, ако всички се разбираме добре би било чудесно, разберете, че р2р системата действа за наше добро и благодарение на самите нас, така, че нека я запазим, сийдвайте възможно най-дълго и не влизайте в излишни пререкания с останалите!!!;)
Харесват ли ви новините които се пускат? Какви бихте искали да виждате вие? - Да, харесват ми! Не бих искала нещо по-различно!
Цъкате ли на рекламите на сайта? - Цъкам, я, особено на някои...
Участвате ли в игрите които се организират в сайта? - Да, когато мога!
На кой потребител ви харесва най много аватара? - Е, то ясно, на шефа естественно, върл фен съм на Шуми и на Ферари!
По колко пъти на ден влизате в тракера? Защо? - Тоя въпрос го имаше вече, по колкото мога, а защо??? Защото просто ме човърка от вътре , ако не вляза не мога да спя спокойно...
Защо реши че ще влизаш в сайта? А защо качваш? - На първият въпрос се въздържам, просто е глупав, а на вторият - качвам защото ми харесва!
По колко билета за лотарията си купуваш? - Мах
Като качваш торенти мъчиш ли се да намериш достатъчно инфо за да запълниш всички полета? От къде намираш информацията? - Да, мъча се , обръщам нета докато не се уверя, че не съм пропуснала и най-малката подробност!-_-
Пишеш ли коментари под торентите? Защо? А в форума? - Да, когато съм свалила даден торент или пък просто ми е харесал и съм запозната със съдържанието му! Във форума също, когато темата е подходяща и имам мнение по въпроса!
Като свалиш торент,сийдваш ли го докато стигне до нужния коефициент? - Че даже и повече
Кажете някакви финални думи.
I LOVE P2PBG.COM