Аз имам същия проблем като доста хора тук. Днес реших да прегледам активните си торенти и установих, че на част от тях регистрираният ъплоуд в тракера е доста по-малък от реалния. Понеже преди около 10 дена преминах от BitComet към uTorrent и прехвърлих всичките си торенти, не мога да направя сравнение за тези, които съм свалил преди това. Само че ето например тук една фрапантна разлика:
Отмъстителите: Най-могъщите геро... 3.91 GB Seeder 0.00 KB 20.81 GB 5.32 4 2
А в торент клиента ми дава качени 25.5GB. И то при положение, че този торент го качих 1 ден преди да мина към uTorrent, тоест би трябвало да имам и още около 5GB трафик още от когато бях с BitComet. Не ми пука за някакви разлики от по 100MB, но това са си десетина гигабайта... А кой знае още на колко места има такива разминавания.
Не че това би променило нещо в убежденията ми, че трябва да се сийдва, просто споделям, че го има този проблем. Вярно е, че за 1 ден ще ги наваксам тези 10GB, но просто е леко кофти когато си надупиш машината да сийдва денонощно и установиш, че не си получаваш заслуженото. Остава поне удовлетворението, че този неотчетен трафик е помогнал на някого.