Неактивен Неактивен
Публикации: 38
Профил Лично Съобщение (Неактивен)
Re: Сега ли е времето за протести?
« Отговор #22 -: Днес в 02:11:41 am »
Отговори с цитатЦитат
Сега не е време за никакъв протест... Това е поредната игра с нас, с цел отвличане на вниманието... Вместо да се мръзне без цел и посока, по-добре да помислим за кого да гласуваме лятото... Най-най-тъжното е, че алтернатива няма... Кого ще изберете?
- Сегашните червени бандити в костюми? - Нали от тях искат всички да се отърват...
- Един от консултантите на плана "Ран-Ът" (google it) - Иван Костов? Добре, може би най-накрая ще успее да ни направи от 8 милиона - 4 милиона...
- Етническата партия? Няма да коментирам, за да не наруша правилата на форума...
- Юпитата? За още 800 дни или докато не върнем и Пирин на царя (което от двете се случи първо)...
- Бат Бойко Ltd.? Ако обещае, че няма да асфалтира повече никога никъде, мога да обещая да ПОМИСЛЯ... но пък той не може да обещае да помисли... Видяхме го като Главна Секретарка на МВР, а и имам достатъчно познати мутри, не искам още, че и облечени в официална власт...
- СДС? ... Кой? Какво беше това?
- Хитл..... ъъъъ... Волен? Хайде няма нужда, видяхме активистите му в първия ден на протеста... Де да беше само това...
- някакви други предложения кой да ни изкл*ти?
Замислете се - след редуване на червено/синьо/жълто/кафяво управление - някого осъдиха ли за окрадената държава? Филип Димитров осъди ли Луканов? Виденов осъди ли Филип Димитров? Костов осъди ли Виденов? Симеон осъди ли Костов? Станишев осъди ли Симеон? ЕЕЕЕЕЕ? Не е ли ясно все още, че и в следващия тираж вашият ФИШ отново няма да спечели, ако ще всичките числа да попълните... И че дори призивите "Не гласувайте - да ги накажем с отрицателен вот!" и "Гласувайте, за да ги махнем от властта!", са също част от играта.... Нима някой си мисли, че хората, които ни управляват 20 години, не са предвидили ВСЕКИ ЕДИН ВАРИАНТ вече....? Който си мисли, че изборите не са решени и че гореизброените партии са КОНКУРЕНТИ, а не ПАРТНЬОРИ - според мен греши... Единственият ни шанс са младите... образованите, амбициозните, които още не са стъпкани и вкарани в стройни редици... Но не случайно сред тях се шири такава простотия, липса на морал и малоумие... не случайно образованието (основно, средно и висше) в България е все по-лошо и некадърно... Просто принципът "Разделяй и владей" работи... И младите българи са просто една неорганизирана тълпа, лесна за манипулиране, да не кажа елементарна... Как очаквате някой да се бори за правата си, след като не ги знае дори?
Това мисля аз... Не виждам изход... при сегашната Парламентарна Република или поне при сегашния Избирателен Закон... Прочетете задължително предизборните програми на всички партии и добре помислете... Аз бих гласувал за тази партия, която обещае още в първите 2 месеца да гласува нов избирателен закон, въвеждащ мажоритарният принцип при избори... Която обещае тежки глоби за неявяване на депутати в Парламента и гласуването с чужди карти... Която обещае в прав текст да не изпусне нито едно евро от Европейските фондове... И ако не си свърши работата до края на тази година - тогава ще чупим канчета вече Усмивчица ... Не се предоверявайте на медиите - по-добре вижте кой ги финансира... Не се предоверявайте на чуждите мнения... Не слушайте мама и тати как при Тато/Костов/Станишев е било най-хубаво... ЧЕТЕТЕ, ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ, МИСЛЕТЕ! Това е единственото спасение - един мислещ, сплотен народ никога не би повторил досегашните грешки... А те точно това искат... всичките. Да влезем отново в собствения си капан... Хайде да не го правим!
Съгласен съм с горепосоченото,но само в около 90%.Какво имам предвид?Не мога да твърдя,че активистите на АТАКА (- Хитл..... ъъъъ... Волен?)са тези ,които провокират такива изяви-по-скоро мисля,че това са поставени лица(както се вижда в момента-от ГЕРБ.А кой стои зад ГЕРБ не ни е ясно,нали?)на които срещу някъкъв вид заплащане се изискват такива провокации.Не съм "Атакист",но слушайки предаванията по СКАТ и съпоставяйки фактите,се убеждавам,че в по-голям процент говорят истината.Също така АТАКА не е била във властта,но това не значи,че няма да се опорочи като партия.Тя-властта променя хората.Но въпреки всичко ше гласувам за нея и ще се радвам,ако погледнете от тази страна на нещата-иначе,мисля аз,ще сте един от хората с едностранчиво мнение,а това е от полза на сегашните управляващи.Моля,да не се обиждате от моето мнение