ако може да качите филма "Ангели на игрището" Благодаря предварително! Много хубав филм.
Здравейте,Търсих с търсачка, но не ми излезе този филм Ca$h http://www.imdb.com/video/imdb/vi436273177/Description: This is the theatrical trailer for Ca$h, directed by Eric Besnard.Related Titles: Ca$hRelated Names: Jean Reno, Valeria Golino, Jean DujardinИзлиза ми само Ca$h някакъв американски филм.Ще съм благодарен за френският вариант :-)Весели дни.
ще може ли да качите филма The deep end.
Търся филма ''Africa express'' с Джулиано Джема и Урсула Андрес от 1976г.Trailer originale del film Africa Express (Giuliano Gemma - Ursula Andress) by IlFilmografo
Цитат на: voland666 в Януари 11, 2011, 12:45:36 amЦитат на: amesar в Януари 09, 2011, 05:53:19 pmИмам молба за Шотландси боец- всичките му части на двд,иска ми се и децата да го гледат.Предварително благодаря!Ето ви първия филм Шотландски боецОчаквайте скоро и останалите.Шотландски боец 2
Цитат на: amesar в Януари 09, 2011, 05:53:19 pmИмам молба за Шотландси боец- всичките му части на двд,иска ми се и децата да го гледат.Предварително благодаря!Ето ви първия филм Шотландски боецОчаквайте скоро и останалите.
Имам молба за Шотландси боец- всичките му части на двд,иска ми се и децата да го гледат.Предварително благодаря!
а може ли да качите превод на филма " Ангели на игрището" или поне субтитри