Гледах преди ден - два филм за Щурците, след това имаше концерт на Милчо Левиев (по БНТ1). Даже май вчера гледах и документален филм за George Michael. Принципно телевизия не гледам ама хич, но тука по празниците малко се "олабих". Оказа се че има интересни и хубави неща, направо се чудя от мен си.
В тази насока си мисля, че е хубаво да има хора, които да ги записват тия неща, говоря специално за тези с музикална тематика. Даже пробвах да запиша с външен хард диск - на компютър не се чете (ext4 файлова система видях че е, а филма кой знае и той в какъв формат е). Някой ако ми каже с какъв хардуер да записвам, бих си купил и бих изпълнявал и аз заявки, т.е. търся помощ. Имам приятели на различни кабелни телевизии, аз лично съм с приемник на близуто (малко заварено положение, но пък 15 лв. с интернет и телефон), лошо че нямам CI модул, предполагам че няма да ми трябва ако си взема някакъв допълнителен хардуер, с който да записвам.
Освен това ! Имам прекалено много музикални концерти от почти всички музикални стилове, от сайтове като dimeadozen.org. Ако има интерес, бих качвал редовно такива неща, хубаво е да има отделна категория даже. Това са редки неща, които няма как да ги намериш ако търсиш, защото не можеш и да предположиш че ги има. Мога да дам пример от класическия рок, защото най-близък ми е той - концерт на Chris Slade от AC/DC, концерт на Tom Fogerty (брат на John Fogerty от CCR) от 1981 г., концерт на Zal Cleminson (от SAHB, бивш китарист на Nazareth от 80-те) и мн. др.
Другия проблем със сийда - ако се наложи ще ги наредя компютър връз компютър или хард върху хард и ще има винаги сийд при зелен светофар от страна на p2pbg.
Това е първия ми пост, Честита новата година, дано да е по-добра от предишните !