И при мен излиза проблем с uTorent , в сайта ми изписва на даден торент, че е неактивен, т.е. няма сийдър, а пък в същият момент аз го сийдвам на някого, също така по някога в клиента ми изписва, че торента е активен, а пък в сайта е неактивен, много често също клиента ми изписва, че сайта е офлайн, а пък аз в същото време съм вътре в него и пиша във форума или пък качвам торенти, може би това при мен е аномалия, защото аз отдавна имам тези проблеми и по-скоро ги свързвах с лошият нет и обвинявах доставчика ми, е сега го смених, но аномалиите продължават, въпреки, че от 1 година на сам, за първи път клиентът ми е със зелена отметка отдолу, което означава, че нямам проблеми с връзката и мрежата, защото през последната година, тази отметка винаги беше червена или жълта и винаги показваше, че имам проблем с връзката, е явно с новият доставчик имам повече късмет,, дано се оправят тези проблеми, защото съм пробвала много клиенти, но uTorent ми легна на сърцето и много трудно ще се разделя с него