Малък-голям, тънък-дебел, с език без език ? Това винаги ще е от значение
Така в мнението леко ще се отклоня от темата
Аз ще говара за момчетата и момичетата от днешното поколение на възраст от 12 до 18 години.
Какво разбира едно момче/момиче в тази възраст от това дали има значение ? Всичко се дължи на самата психика на дадения човек. За момчетата в тази възраст удоволствието от секса е все едно мастурбация + женска ласка или просо направена от момиче без те да се потят
( поправете ме ако греша). Когато едно момче тръгне да прави секс той се панира и в главата му започват да се бушуват разни мисли, като: Дали ми е достатъчно голям; Данеби да ми е много малък; Дали тя няма да се откаже и да ме зареже като боклук; и т.н. Сега да зачекна малко женската аудитория
Какво разбират днешните жени от това за големината на члена. 70% от момичетата на възраст от 14 до 18 години си търсят някой богат батко, бил то с богати мама и тати или пък леко е преминал от тъмната страна това няма значение. Те са свикнали да ги опъват за 5 минути и то кучешката (сещате се за какво говоря
). Все пак в една връзка не се крепи само на секса нали ?
Обращам се към момчетата защото по мой наблюдения повечето момчета се хвалят на тази тема.
" Еее брат моя член е 18см и ако знаеш как опънах една девойка ллелии" Това повод за хвалба ли е ?
Всеки знае, че тихите води са най-дълбоки
Мога и още да говора по темата за момичетата и момчетата в днешното време ама мисля да спра до тук
Един пример от личния ми живот относно мнението за момичетата към мен
Аз не пуша, не пия (само по поводи и в компания), по жени не хода, отговрен съм, грижовен, весел, забавен и. т.н.
Според надутите кифли с една дума аз за тях съм мухлю
,но според свестните момичета съм мъж мечта
П.П. Аз все още съм девствен и не ме е огряло още.
Попринцип несмятам това за схрамно или за повод за подигравки. както в повечето случай се оказва, а и сами казвали, че жените повече си падат по невинните
Темата е за 18+, а аз съм на 17 догодина правя 18
Но вече в днешно време вече няма ограничение на възрастта в интернет, по скоро то има ама не се спазва
Та въпроса ми е следния щяхте ли да забележите, че несъм правил секс и, че нямам никакъв опит в тази сфера ? Кажете честно
Това е от мен и без лоши чувства