Идеята за митинг е добра, да не забравяме, че преди около година, имаше такава в защита на торентите, дали ще помогне не знам, но съм сигурна, че идеята няма да се осъществи, много по-лесно е да цъкаш на компа и да викаш и аз подкрепям, отколкото да излезеш на улицата и да защитаваш правата си! Ако все пак стане нещо подобно мисля, че няма да е в ощърб, но имам още една идея, защо не си пуснем една онлайн петиция???
Трябва само добре да се помисли върху:
1. Заглавие на петицията
2. Текст на петицията
3. Информация за петицията
Ключова дума:
Автор на петицията: е това е ясно - бългаските Р2Р потребители или пък интернет потребители, май трябва да се помисли.....
До кого е адресирана петицията: ?? Тук трябва внимателно да се подберат инстанциите до които адресираме
E-mail адрес: Нямам против да дам моят!
След като полълните и запишете петицията е необходими време, докато тя попадне във фокуса на хората. Концепцията е проста: на колкото повече хора изпратите петицията, толкова повече ще я подпишат. Изпращайте я на ваши приятели по e-mail, ICQ, IRC, по форуми и я регистрирайте в портали и търсачки. Сложете я на колкото можете повече интернет страници за да причвлече повече внимание и подкрепа за каузата ви.
Ами това е, ако одобрявате идеята, моля давайте предложения за гореописаните неща!!!
Ще се разглеждат само добре написани и в добър тон, естетически и правописно издържани предложения!!!
Ето няколко подобни петиции отнасящи се по въпроса:
За спазване на конституционните права на интернет потребителитеПетиция за оставката на г-н Явор Колев и прекратяване на произвола на МВР (ГДБОП)