Днес като си сърфирах в нета случайно попаднах на то аддрес :
еnergy-torrent-dot-com
Защо тия работят а ние не !
Броени дни, преди да затворите торент-секцията на този тракер попаднах на него, тъкмо бях почнала да го разглеждам и....! Едва ли имам право на коментари, имайки впредвид че не съм свалила или качила и един КВ, но ще си позволя това нахалство. Та относно питания от рода- Защо ТИЯ работят, а ние не!!!! Абре, хора това ТИЯ, изречено едва ли не като обида, всъщност пак сме НИЕ! Във всеки тракер има златни торенти, които можеш да вземеш само от там, това се нарича колегиалност м/у ъповете, а от тяхна страна-лоялност към тракерите, които са им помогнали да бъдат такива! Лично аз съм потребител на поне 15 тракера, къде със среден, къде с висок коефициент и ъплоудер само в един, но гледам да сийдвам еднакво дълго както моите, така и чуждите торенти, поне до коеф.2! Поръчкова или не, тази показна акция според мен по-скоро опипва почвата-представяте ли си какво щеше да стане, ако бяха атакували всички тракери едновременно, самия факт, че не го направиха трябва вече да ни говори много неща!
Това, че в момента малки тракери като Енерджи/ и той вече не е малък/, продължават да функционират си е на техен, апропо наш риск, защото администратори, модератори, ъпове и тн доброволно рискуват да попаднат под ударите на закона, в името на това да не се предаваме без бой!
Не че законово някой има основание да застане срещу торент-системата, това е все едно да осъдиш някой, който си е купил диск, омръзнал му е, подарил го е на комшията, ама и на него му е омръзнал и от своя страна го е дал на съседа
!
Така че, хора, не правете грешката да се настройвате срещу другите тракери, не се знае кога ще ви потрябва нещо от тях-все пак за всеки има място под слънцето, разбирай в нета
!!!