Мисълта ми беше друга! Извинявай нямам нищо против Теб...нямаше Теб да обиждам или нагрубявам...просто както бях под пара заради случващото се...не се знаеше какво можех да напиша (т.е. бях се подготвила какво да пиша), но беше адски грубо... беше самата истина срещу тези, който си нямат друга работа освен да се занимават с невинните хора, сякаш са извършили най голямото престъпление. Някой направо са жалки в стремежа си насила да съсипят нещо направено с толкова много труд,
усилия и средства… направено за да забавлява Нашите, Вашите... Техните деца, приятели, роднини, както и Тях самите!
Те компютри имат ли? Имат! Ами значи и Те на 100% имат незаконна информация на тях, която са свалили точно от такива торент - тракери, който сега искат да затворят! Те нали не си мислят, че ние пасем трева? Да не би случайно да си купуват всичко оригинално и лицензирано? Не! Значи и Те сте в нарушение!
Да не забравяме, че и Техните деца участват в развитието на подобни тракери! И децата си ли ще обвиняват и арестуват? Ами ОК...Ако ще изземат на собствениците на тракерите всичкото обурудване и техника...ми да ни вземат тогава и на всички Нас потребителите на интернет... което означава, че и на техните деца трябва да конфискуват...което пък е абсурдно и абсолютно невъзможно...айде де...да видиме как ше стане това...
Нима имат смелостта да убият желанието на децата си, на нашите деца, на всички интернет потребители?
Ами имат я тази смелост, защо да я нямат... колкото и да им пълним гушите никога няма да им е достатъчно.
Ние, българите, с тези мизерни заплати, който управниците на малката ни мизерно - жалка държава така „великодушно” ни „подаряват” не сме свикнали да плащаме за нещо, което така или иначе можем да имаме безплатно от интернет пространството… всеки нов излязъл чалга хит или пък нов филм.
Ако имаме закони, които са в подкрепа на авторското право и хора, които да следят стриктно за тяхното изпълнение, дали ще ги спазваме?
Не, няма да ги спазваме. Българина по принуда работи на принципа щом можем да имаме нещо безплатно, защо трябва да си го купуваме?
Няма човек в България, който да не слуша музика безплатно. Няма такъв, който да си купува оригинални лицензирани дискове с песни и филми ( дори и да има те са много малко)
Айде да спирам, че нещо много дълго стана, не че нямам какво още да пиша
Народа не е животно и не може да се третира като такова. Те не могат да го смачкат и унищожат. То Тях може.Такива тракери е имало... има и ще продължава да има! Никой не може да изгаси туй, що никога не гасне.