Не знам какво сте чели, г-це (г-жо) Трайкова. Но определено не сте наблегнали на правилата. Вашият пост беше на границата на заяждането по мое мнение, а аз съм станал модератор, защото някой ми е гласувал доверие в преценката ми. Има хиляди форуми, в които щяхте да бъдете банната, има още толкова, в които никой нямаше да ви отговори или обърне внимание. Замислете се сама какво правите ТОЧНО ТУК и доколко с такова "начало" си струва да впечатлите някой от Екипа или Потребителите.
Нека ви обясня и нещо за никовете. Те не се превеждат и членуват. Питайте вашите приятели (дори и тези от ИБЕ). Те може би трябва да ви разкажат повече и за спаменето, флуденето и всички други хубави български думи. Както и за троловете и въобще всички начини за създаване на хаос в системата.
Направих ви забележка за "мразя", сега ви правя и за "престанете". В този форум учтивият тон е задължителен, а никой от Екипа не гони потребителите - те сами си показват рогата и сами се гонят. Някои - още от първия си пост.
И накрая - ще Ви направя и още една забележка. Посрещнах Ви с "Добре дошъл/дошла". Смятам, че е доста некултурно от Ваша страна да ми изтриете поздрава.
На лично съобщение, ако желаете, ще Ви се представя и аз. Не търся популярност, за да се представям публично. Който пожелае, може да научи повече за мен.
Усмихнат ден Ви желая!
Всеки следващ Ваш нов пост или промяна в досегашен ще предизвика изтриването на Вашите коментари. Ако желаете да се оплачете или да похвалите Екипа - има тема за това. Ако желаете да коментирате нещо ПО ТЕМАТА за българския език - добре дошла сте.
P.S. Мислейки по Вашия първоначален въпрос, се сетих за един анекдот, дано той Ви накара да се усмихнете малко ....
Клечат хипар и бизнесмен в съседни кабинки... Тъкмо бизнесменът тръгва да се забърсва и гледа - няма хартия! С притеснен тон се обръща към хипаря:
- Извинете, имате ли тоалетна хартия при вас?
Хипарят:
- Що, да не ти е къса тениската?