Здравейте бих помил за един клип,но незнам нито изпълнителя нито песената как сее казват пускат я често по радио The Voice песента е на френски пее я мъж а куплета е нещо от сорта Алора н данс ..... незнам до къде ви насочих но ако някои се сети б;лагодаря предварително...
Цитат на: masterB0Y в Май 05, 2010, 10:10:33 pmЗдравейте бих помил за един клип,но незнам нито изпълнителя нито песената как сее казват пускат я често по радио The Voice песента е на френски пее я мъж а куплета е нещо от сорта Алора н данс ..... незнам до къде ви насочих но ако някои се сети б;лагодаря предварително... Ще се радвам ако търсиш тази песен ..... Stromae - Alors on Dance (Official Video)Alors On Danse се нарича новото уникално парче, което от няколко дни вече се върти в радио- и тв ефира у нас и обещава да се превърне в страхотен хит. Песента е на младия изпълнител Stromae (произнася се “Стромайе”), който е белгиец с корени от Руанда. Той пее на френски език, а стилът на изпълнението е нещо средно между електро-денс и хип-хоп. Наистина страхотно!Alors On Danse вече се превърна в голям хит в Белгия, Австрия, Германия и Франция, като дори оглави официалните чартове в някои от тези страни, както и класацията European Hot 100 Singles. За самия Stromae все още не знаем много, освен това, че започва да се занимава с хип-хоп през 2005 г. като част от рап група. През 2007 г. започва соло, но до момента като че ли няма чак толкова голям успех.В момента обаче новият му сингъл му печели фенове изключително бързо и певецът е на път да се превърне в супер звезда. ...... Уточни си заявката ако решиш как точно искаш песента !!!
Всъщност тя е била качена тук:http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=1da2f21b8274bca7546d07d2282390d8aac95609такаче я дърпам
Здравейте,искам да попитам за една песен,много е стара пее я един негър с доста дупки по лицето мисля че се казва сийл но не съм сигурна.Незнам как се казва песента но е балада и на клипа и в началото мисля беше мъжът претърява катастрофа,после имаше нещо от мост ли не помня пуска една снимка на парченца и дават лицето на момичето от нея на края на клипа се събират.Не е много ясно знам но ще съм благодарна ако някой се опита да ми помогне.Доста е объркано това дето написах но се надявам поне малко да сте ми хванали мисълта