Здравейте,търся една дискография на орк.кристал но никъде я няма.Значи търся я заради едни албуми - орк.кристал и мариана калчева - една целувка + сканирани обложки от диска (предна задна,вътрешна) Божествена жена (предна задна ,вътрешна) и орк.Кристал - в новия век (предна задна вътрешна) ,така тази дискография беше в един сайт wordbg.com който за съжаление беше закрит и не можах да я изтегля,но запазих торента и вътре има описание значи обложките от една целувка бяха озаглавени така - (ed 1.jpg ed 2.jpg ed 3.jpg ed 4.jpg) от божествена жена - boj1.jpg boj 2.jpg boj 3.jpg от кристал в новия век - v no 1.jpg v no 2.jpg. v no 3.jpg. песните бяха с висок битрейт.Моля накой да ми помогне да я намеря,да си даде скайп или е-мейл да му пратя торента да види описанието поне тези 3 албума ако се качат някъде.Има дискографии на орк кристал но не са като тази ,тази беше уникална.Моля ви момогнете ми да ги намеря ;( дайте идеи как може да се изтеглат как да разбера кой я е качвал и т.н Моля ви пишете ми тук или на е-мейла ми -
sanyo993@abv.bg , skype: ppeichef ,просто не знам вече къде да я търся, и ако някой познава Megi която качва субс със нея веднъж си горехме за този торент в wordbg
дано инфото да е полезно