Виж сега пич, ако така си чел, както си и писал...ми ти половината от коментарите си ги прочел грешно, за това се изказваш така неподготвен. Първо си оправи правописа, че с толкова много правописни грешки едвам те разбрах какво искаш да кажеш! Започнал си да я желаеш тая, защото и ти като всички останали- невиждали (на които им харесва) си загорял за женско... ама няма лошо, гледай колкото си искаш. В крайна сметка, това ще ви остане... очи пълни- ръце празни... лиги до колената... работа за ръката...
А, колкото до колежката "starsssss", мисля че вече казах, да не и берете грижата, да не я обсъждате в коментарите, а да коментирате самия торент! Не критикувам, а още по малко да ревнувам, просто си изказах мнението. Достатъчно дръзка съм, за да си правя каквото искам, но никога не бих се снимала в подобни клипчета или снимки. Една уважаваща себе си жена, никога не би направила подобна простащина! А колкото, до това дали ще си намеря партньор, или не, мисля, че не е твоя работа... нямам спомен до сега някой такъв, като тебе да ми ги е намирал, а и не съм оставала без партньор, за да се кефя на такавива простащини