Здравейте,Попаднах случайно в сайта, търсейки сериал. Мисля, че съм активен потребител - за 10-тина дни станах суперпотребител, сийдвам съвестно, имам висок коефициент, следя форума. В тази връзка мислех да правя предложение за стимул за най-активен потребител на месеца (не можах да го формулирам)
И такааа, в тази тема виждам последния пост - от 2017 е.
Ето това не ми харесва (много, много стар е). И това е не само в тази тема. Това е всеобщо за сайта. Аз съм от скоро тук - има няма месец. За това време имаше няколко публикации във форума и то от няколко потребителя.
В предишна тема писах за потребителите, които теглят торент и "бягат". Даже споменах процент - 90. Може и да бъркам в процента, но си мисля за останалите 10. Сайтът би бил привлекателно място за част от нас, които търсят и нещо друго в него. Форумът предлага теми и варианти (даже са доста много), но няма "живот" в него. Ще кажете "Той е за потребителите, те не са активни". Да, но нали имате екип? Все някой от него следва да се интересува и от форума. Не знам кой кой е (тази анонимност на екипа не е от най-добрите варианти), но някой от екипа би могъл да се погрижи за доброто настроение на потребителите. Да не говорим, че би трябвало да помага на ентусиасти - аз не дочаках помощта ви, справих се някак си и без нея.
И в заключение:
Хубаво е един сайт да привлича.
Участвах в сайт с хора, горящи в него и мога още много неща да напиша.
Ей сега можете спокойно да изтриете акаунта ми Уважавам труда Ви! Радвам се на сайта Ви!Раздвижете го! Може да бъде само от полза.