Аз бих ти препоръчал друго. Първо си харесваш какво искаш да пише. Съветвам те да го свържеш с нещо с теб, с твоя живот, с положителна или отрицателна случка, за да ти напомня нещо, просто да е нещо стойностно за теб, инъче ти гарантирам, че татуса, ако е безсмислен за теб, ще ти писне много бързо. Трябва да знаеш, че ако искаш да си правиш татус от гъзария - ще сгрешиш, точно за 2 месеца ще се похвалиш на всичките си приятели с него и после какво ? От гъзария става глупава постъпка, защото всеки ще ти знае татуса и няма вече да си актуален. Така, обратно на темата. След като вече си си избрал какво искаш да пише можеш да се поразровиш малко из нета и да си харесаш начин на изписване. Не е нужно да се спираш на точно определен модел, можеш просто да ползваш нещо като идеи. Най-добре отиди при някой майстор татуировчик и там на място виж какви шрифтове и начини на изписване предлага, ще ти ги направи с маркер и ще видиш дали ти седи добре и дали си заслужава. Така някой да ти дава готови и да ти предлага - няма да стане, всичко трябва да ти дойде отвътре.
Лично аз така постъпих и си имам татус вече 2ра година и хич не ми е омръзнала.
Не забравяй - ТАТУСА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКВА СТОЙНОСТ ЗА ТЕБ! Инъче е просто безсмислено.
п.с. и нали знаеш, само с растителни бой и нови игли, без химии.
Успех.