-От доста време (над седмица)нямам промяна в ъплоуда нито в даунлоуда а съм свалил ве4е няколко филма но си седя на 23,29/32,85 и продължавам да сийдвам. Съответно и сийдбонуса не ми е мръднал - 0.71. Като си отворя профила се вижда 4е не сийдвам нищо а имам в момента 12 торента които сийдвам и са активни. Даже оставям компа включен за над 24ч. и пак нищо.
Също в "Онлайн" трябва да оправиш поредността по ранг.
-
Относно първия проблем рестартирай си клиента и трябва да се отрази. 0.71 не ти е сийдбонус а коефициента. Сийдбонус няма. Относно активните торенти направи един скрийшот да видиме. -Рестартирал съм клиента над 100 пъти от както съм забелязъл 4е има проблем. Исках да кажа коефициент а не сийдбонус, обърках се.
Ето
ТУК един скрийншот към момента.
За да не те затрупвам с много постове ще едитвам този или РМ.
-
Тва с оранжевия цвят значи че се сийдват така ли? Виж какъв статус дава на сървъра -
Цък Торента който съм отбелязъл съм го пуснал преди 4-5 дена и не е мръднал от 0%. Преди малко си смених и тракер адреса на вси4ките
12 торента от p2pbg.com. Оранжевото означава ъплоуд (сийд) стига да има кой да тегли от мен разбирасе.
Липсва "Browse" за аватара и описание на подпис за форума в "редактиране на акаунт".