може ли да качиш От Местопрестъплението Маями всички сезони по възможност БГ Аудио
Цитат на: sladkotokiss в Март 17, 2011, 04:02:26 pmможе ли да качиш От Местопрестъплението Маями всички сезони по възможност БГ АудиоМожели да ми кажеш как си го представяш това. Сериала има девет сезона, който имат средно по двадесет и два епизода на сезон. Първите сезони са излъчвани преди три четири и повече години. Не знам дали има човек който може да изпълни тази заявка.Другото което ме учудва е как имате очи да искате нещо от тракера (екипа, отборите и потребителите) при такъв рейтинг (0.12). Същото се отнася и за dedorak (0.02) и всички потребители с такъв подигравателен рейтинг. Защото по тази начин се подигравате с всички от тракера (екипа, отборите и потребителите).
Цитат на: cecinikolov в Март 18, 2011, 11:11:03 amЦитат на: sladkotokiss в Март 17, 2011, 04:02:26 pmможе ли да качиш От Местопрестъплението Маями всички сезони по възможност БГ АудиоМожели да ми кажеш как си го представяш това. Сериала има девет сезона, който имат средно по двадесет и два епизода на сезон. Първите сезони са излъчвани преди три четири и повече години. Не знам дали има човек който може да изпълни тази заявка.Другото което ме учудва е как имате очи да искате нещо от тракера (екипа, отборите и потребителите) при такъв рейтинг (0.12). Същото се отнася и за dedorak (0.02) и всички потребители с такъв подигравателен рейтинг. Защото по тази начин се подигравате с всички от тракера (екипа, отборите и потребителите).OK. Просто съм нов в тракера, та затова - няма да искам нищо повече... Бъдете здрави!
живея в чужбина и много ви моля качете мача Черно Море - ЦСКА който е утре от 15часа по бтв екшън.Преди ви помолих така и за мача Видима Раковски - ЦСКА и никой не благодари да го качи