Като спомена за описанието на торентите се сетих, че за това са модератрите и екипа.
Най-лошото, че не всичко знаем и можем да намерим. А лично съм изпробвал повече софтуер от колкото хляб съм изял и пак не мога да кажа, че съм в час. Безсилни сме когато поне малко ъпа не ни помогне в описанието.
Аз за коментарите какво да кажа. Има тенденция на борба и караници когато на някой не му хареса коментара. Признавам - моите коментари не са от най-лицеприятните. Но поне са това което мисля. Не е нужно да ми се връзват.
А четно казано май само аз се забавлявам с коментари и оценки.
Е тук вече не съм съгласен-значи аз ще ти изтупам някакъв неизвестен софтуер а ти защото си мод ще се ровиш да търсиш инфо за него така ли??!!!Ами в такъв случай защо сте сложили тия полета за попълване при качване на торент - я ги махайте знаеш ли колко ще ни улесните!!!Ние ще си качваме де що ни падне а вие си блъскайте главите да търсите инфо за каченото от нас!!!
Да! Разбирам, че не си ме разбрал.
Хората споделят разни работи. Може това да е някакъв софтуер на "батко" и аз да нямам идея за какво е.
Качвам го тук, но инфото е много малко или го няма.
В следващия момент се намесвам аз и му пиша да си попълни инфото. Човека ми връща отговор. "Нямам идея за какво е!"
Ха сега познай ако имах малко повече опций като модератор какво щях да направя.
Търся някакво инфо и слагам, само и само драгия потребител да разбере за какво иде реч.
Не си мислете, че си ги измислям. Имал съм много такива отговори.
Сами разбирате, че Модератор е човек с права на юзър и нищо повече. Това, че можем да редактираме торенти не ни прави Модератори, а работници-магарета.
Да знам отново не съм прав! Но някой може да ми го припомни.