Здравейте .Не съм имал намерение да Рекламирам абсолютно никакви Сайтове, това не съм го знаел, че ако има Анонса на друг Сайт при създаването на Торент в Торент Клиента е Нарушение . Няма как да разбера кой Торент какво има - ако е необходимо ми изтрийте целия Профил заедно с Торентите за да съм с нов и да няма проблеми - аз не съм толкова за Профила и качената информация, а да задоволя Потребностите на Потребителите, които желаят да свалят . Нито съм канил някой на ЛС да идва в друг Сайт, чрез предоставяне на Линк към него, нито съм си и помислял за такива нещо. Не случайно исках да споделям тук в Сайта, който много ми харесва. Като цяло не съм се държал с никой грубо, арогантно, не съм се подигравал на никой, а и това най- го мразя .С Уважение : pepe®
Защото бездействието ви означава че правилата не важат за всекиhttp://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=b9e58ae7ba0abd4d57e7ca63ad9fd70d171f6a49ето още един прави реклама
Престани да ми пълниш пощата с глупости...има си модове,които знаят как да си вършат работата,има и си и тема за помощ от екипа в която можеш да пишеш...