Ми явно другият сийдър се е върнал ! Проблема е, че аз не сийдвам ! Ако и той изчезне напълно някой ден, торента става "мъртъв". А аз, уверявам те, никога няма да спра умишлено да предлагам сийд, имам много дискографии на компа от години и нямам намерение да ги махам. Мога да престана да давам сийд временно, ако съм спрял машината, но аз рядко го правя ! Тъй че аз ще следя, няма проблем, но беше по-добре да предложех тези два албума с по-добро качество - след като ми попаднаха... Така ще трябва да почакам явно, докато изчезнат всички пиъри... В други тракери добавянето или променянето на папки и файлове в торента е възможно... ама вие що така сте го решили... Ама и аз съм си виновен, че не прегледах първо форума по тоя въпрос...
Не се притеснявай човек постоянно се учи , а и щом са с различно качество качвай ги . Това вече не е дублиране , а различен торент . Самия торент клиент не разрешава редакцията . Това не зависи от тракера . По този начин се губи идентичноста на структурата и клиента не може да го разпознае и отчита грешка . А и винаги се радвам на съвестни сийдъри и няма да е честно да изтрия торента . За да станеш пак сийдър ще трябва по някакъв начин да си възтановиш файловете и да ги ресийднеш . Ако имаш проблем можеш да ми пишеш и на ЛС.