Сиа“Аз малку ти прая намек с тия същества.Те кату ут литяща паница ,пък тез пъници-шуферти йм извънземи…Дали са извънземни или извънвселенни-…/щяу да нъпиша нещу нец-цъ-цъ…нецентрализирано/-важнуту‘й чи идът и то точну у Питупи точка цом,прущаай-точка Сом идът.Сиа Сомуи ли фащат ,шарани ли…/пак щяу дъ напиша унуй нецентрализирануту/, ни нъ интирисуа.Важнутуй,чи съ тук и тъй кът глеам ощи ши дуфтасат.Значи кът ти гу пиша туй,искъм да утпрая придуприждение,чи съм въ разконсервирал ,и няма нужда дъ съ крийти.Колкутуй дъ сти страшни,ни мойти нъ уплаши.Тукъчкъ ку знайти кви Хоръри има-те ни нъ плашът,чи вий ли!?!А, разсъбл…разкривайти съ,чи да си стисним ръцети. Приди малту са запузнау с тез двамата.Казаа,чи са близнета,ама саму двама душли.Иначи били пестен-шетен парчета-се еднохайверни.Кът рибити значи.Ши въ запузная,га устани времи.На върпоса ми що Дамата'й пу мунукини ми убисниха ,чи съ дължалу на дифицит на басмата на кълботу им и целтъ на мисията им е-басма и тафта къкту'й кръстена и Паницата им.Фотуту ней мастурбирану пу никуй начин.Напраяу гу с Жисиема.