www.p2pbg.com

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

След като завършите процеса по регистрация, ще можете да влезнете (log in) в сайта за пръв път. След това можете да изберете дали предпочитате да останете логнат (logged in) непрекъснато или да излезнете (logout) в края на първото ви посещение.

  1. Вход (Logging In)
    1. Екранът за вход
    2. Бърз Вход
  2. Изход
  3. Напомняне за парола

Вход (Logging In)

Може да сте новорегистрирани или просто да сте излезнали след предишно посещение - обикновено имате избор между пълен екран за вход и възможност за бързо влизане.

Екранът за вход

Тъй като този екран (достъпен от Вход опцията на главното меню) е от една страна мястото до което ще бъдете насочени нормално след завършване на регистрацията а от друга страна е първото нещо, което ще видите във всеки форум изискващ членство, ще опишем работата му най-напред:

Вход
Потребителско име:
Парола:
Продължителност на сесията в минути:
Запомни потребителско име и парола:
Забравил си паролата??


Докато полетата Потребителско име и Парола не се нуждаят от обяснение, Продължителност на сесията в минути просто означава живота (в брой минути) на бисквитката, която поддържа сесията ви активна, т.е. времето след което ще трябва да влезнете (да се логнете) отново във форума. Поради това не е препоръчително в това поле да въвеждате твърде голяма продължителност на сесията, ако и други ползват компютъра ви и можете да забравите да излезнете (да се излогнете) в края на сесията. Същевременно, ако само вие ползвате компютъра, може да изберете опцията Запомни потребителско име и парола.

Бърз Вход

Although many forums also have a quick login box to allow you to login direct from any screen, its position on the page may vary considerably from forum to forum. In the SMF default theme, for example, it's in the collapsable section at the top, whereas it's more likely to be at the bottom in themes based on the older YaBB SE forum. If you can't see it and it hasn't simply been collapsed, it's either not enabled at all (in which case you should still be able to access the login screen from the главното меню) или вече сте логнати (в който случай главното меню ще включва линк Изход вместо Вход!).


Вход с потребителско име, парола и продължителност на сесията

При ползване на бърз вход, въведете вашето потребителско име и парола, изберете продължителност на сесията от падащото меню и кликнете Вход. Имайте предвид, че Завинаги, както и Остани логнат завинаги, просто означава, че компютърът трябва да ви помни до като решите да се излогнете, а не че вие всъщност трябва да останете онлайн през всичкото това време!

Изход

Когато приключите с разглеждането на форума, може да решите да се излогнете. Може би и други хора ползват компютъра ви, в който случай няма да е добра идея да останете логнат. В такъв случай изберете опцията Изход от главното меню при което форумът ще ви излогне, превръщайки ви моментално в гост, изчиствайки името ви от списъка с онлайн потребители и запазвайки идентичността ви във форума докато решите да се логнете отново.

Напомняне за парола

Ако се опитвате да влезете във форума но сте забравили или изгубили паролата си, можете да я възстановите с помощта на инструмента за изгубена парола като кликнете линка Забравил си паролата? от Вход екрана.

Напомняне за парола
Не можеш да извлечеш паролата си, но можеш да избереш нова като последваш инструкциите в мейл изпратен до теб. Също така можеш да избереш нова парола като отговориш на секретния ти въпрос.
Потребителско име/email:

Можете да въведете Потребителското си име или е-мейл адрес стига да сте избрали желаната опция, след това кликнете бутона Изпрати за да си изпратите email съдържащ линк за ресетване на вашата парола. Възможно е и да избегнете напълно мейла ако сте си въвели секретен въпрос и отговор в профила, но моля, избягвайте въпроси, които всеки би могъл да отгатне и отговори (като "кой е първият цвят на дъгата", което е пример за доста лош избор)!